Tilaustyönä tehty Mojo

Mojo on tärkeä osa kansanmagiaa. Sana juontaa länsi-afrikkalaisesta sanasta mojuba, joka tarkoittaa kiitoksen osoittamista. Se luodaan luonnollisista Äiti Maan energioista ja ladataan elämänvoimalla. Magiassa kaikella uskotaan olevan henki, joten mojoa tehdessä myös siihen luodaan oma uusi henki yrttien sekä muiden ainesosien yhdistelmästä ja tätä voimaa hyödynnetään oman päämäärän saavuttamiseksi. Vaikka mojo ei ole loitsu, se on kuin aktiivinen talismaani joka kulkee mukanasi.

Tämä pieni kankaasta ommeltu pussukka sisältää erilaisia ainesosia kuten yrttejä, kiviä, siemeniä, juuria, kukkia, luita, höyheniä, maata, simpukoita, sigileitä/vevejä tai muita harvinaisuuksia. Mojon väri ja maagisilta ominaisuuksiltaan oikeanlaiset ainesosat on valittu huolella sen tarkoitusta varten joko houkuttelemaan tai karkoittamaan tiettyjä vaikutuksia. Se voi olla joko suojeluun (kuvassa), vaurauteen, rakkauteen, menestykseen, tuomaan uusia mahdollisuuksia ja suuntia elämään tai esimerkiksi vahvistamaan intuitiota. Mojoa kannetaan mukana, piilossa muiden katseilta ja voidellaan tietyin väliajoin tarkoitukseen sopivalla öljyllä.

Valmistan mojon henkilökohtaisesti Sinulle valitsemaasi tarkoitukseen. Pussukka on täytetty ja ladattu valmiiksi. Saatuasi mojon, lisää siihen vielä jokin henkilökohtainen asia kuten hiuksia, kynnenpalanen, kuvasi tai koru. Mukaan saat ohjeet miten pidät mojostasi huolta, että se pysyy aktiivisena ja toimii tarkoituksensa mukaisesti. Jos sinulla ei ole voiteluun sopivaa öljyä, voit tilata LoitsuPuodista siihen sopivan öljyn.

Kerro mihin tarkoitukseen mojon haluat maksun yhteydessä ilmestyvään kyselykenttään. Mojon toimitus aika on n. viikko, koska valmistan sen vastaavuudeltaan sopivana viikonpäivänä.

Asiakaspalautetta: - Heti saatuani mojon käsiini tuli ihan mielettömän hyvä tunnelma. - Olen ollut todella tyytyväinen mojoon, jonka tilasin sinulta aiemmin. Mojotyöskentely tuntui hyvinkin mielekkäältä.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

15,00 €