Tule Luokseni

Kynttilä on käsinvalmistettu, siunattu ja maagisesti ladattu suoraan käyttöön otettavaksi. Vedä puoleesi toivomiasi asioita ja päämääriä, kun sinulla ei ole aikaa mennä olosuhteiden tai muiden ihmisten mukaan. Saa sitä huomiota mitä sinä tai tilanteesi juuri nyt tarvitsee onnistuakseen oli päämääräsi sitten rahaan, rakkauteen, yhteyksien tai arkielämän tarpeellisien tavaroiden saamiseen liittyvää. Tule Luokseni kynttilän vaikutukset alkavat näkyä hyvin nopeasti. Voit työskennellä yhdessä egyptiläisen jumalattaren Bastin, Pyhä Ciprianon tai Pyhä Expediten kanssa.

Aseta kynttilä mieluiten syvään, kuumuutta kestävään astiaan kynttilän vahan valumavaaran vuoksi. Koska kynttilässä on käytetty yrttejä, ne voivat syttyä palamaan isommalla liekillä, mutta siinä se taika piileekin! Älä koskaan jätä kynttilää palamaan vartioimatta!

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

13,00 €