Vaurauden Siemen

Yksi suosikeistani ja toimivaksi todettu hyvinvoinnin ja runsauden kartuttamisessa ja hyvä tapa vetää puoleensa jatkuvaa, vakaata tuloa ja runsautta. Settiin kuuluu oma sekoitukseni siemeniä ja papuja, jotka edustavat hedelmällisyyttä, runsautta ja kasvua, vihreän kynttilän, yhden sielurahan ja 15ml:n pullon vaurausloitsuöljyä.

Kun saat setin, laita kuvasi (tai kuvan perheestäsi, tms.) puhtaan lasitölkin pohjalle kuvapuoli ylöspäin. Lisää maata kotisi jokaiselta neljältä nurkalta, muutama kolikko lompakostasi ja kaada siemenet päälle. Voitele ja lataa vihreä kynttilä setin mukana tulleella öljyllä. Paina kynttilä alas siemenpurkkiin ja sytytä. Sivele setin mukana tullut seteli loitsuöljyllä ja polta se tuomaan hyvää onnea ja rahaa kotiisi tai yritykseesi. Setelin sisään voi kääriä myös vaurautta tuovia yrttejä.

Polta kynttilää pienen hetken päivittäin ja kun kynttilä alkaa olla lopuillaan, poista se ja korvaa uudella. Polta purkissa toistuvasti vihreää tai oranssia kynttilää.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse! 

30,00 €