Vesta Jauhe

Loppuunmyyty

Vesta jauhetta käytetään tilan ja energioiden puhdistamiseen sekä suojeluun. Voit kutsua roomalaisen kodin jumalattaren Vestan suojelusta häivyttämään raskasta energiaa ja siunaamaan kotisi. Jauhetta voi käyttää myös voimistamaan maagista työskentelyä tai lopettamaan sinuun kohdistuva juoruilu.

Vesta jauhe on helposti syttyvää! Laita puoli teelusikallista jauhetta pataan tai kuumuutta kestävään astiaan ja sytytä jauhe pitkällä tulitikulla. Jauhe syttyy nopeasti ja siitä muodostuva savu puhdistaa nopeasti negatiiviset värähtelyt. Jauhetta voi myös ripotella kotisi tai yrityksesi lattioille ja ulkorappusille tai suojeleviin mojoihin. Lisää jauhetta pieneen pussukkaan lisäämään nuorekkuutta, puhtautta ja viattomuutta. Jauhe on voimallista, joten pieni määrä kerralla riittää. Säilytä kuivassa paikassa kuumuudelta suojattuna. Pussissa 50gr.

*Maagiset tuotteet myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia kasvien ominaisuuksista ja energioista. Tarjoan tuotetta magian työvälineenä, mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse! 

6,90 €