Yoni Höyrytysyrtit

Yoni on sanskriittia ja tarkoittaa kohtua. Yoni höyrytys on ikivanha naisten tapa ylläpitää kohdun hyvinvointia ja jolla nainen voi luoda rakkaudellisen yhteyden omaan kehoonsa, yhdistyä voimakeskukseensa, kohtuun, kasvien viisautta ja voimia apuna käyttäen. Höyrytys voi herättää uudelleen yhteyden feminiinisyyteen ja kohdun pyhyyteen omasta hyvinvoinnista huolehtimisen kautta. Höyrytyksestä voi tehdä kerran kuukaudessa oman erityishetken, pyhän naiseuden rituaalin. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!!!

Yoni höyrytysyrtit on sekoitus mm. pujoa, siankärsämöä, kehäkukkaa, ruusua ja oreganoa, rakkaudella tehty meille pyhille naisille. Yrttisekoitus on yleiseen hyvinvointiin, puhdistamiseen, tasapainottamiseen ja erityisesti kuukautiskipuja helpottamaan. Pussissa on 40g, josta riittää neljään kertaan. Mukaan saat ohjeet. Älä tee Yoni höyrytystä kuukautisten aikana, jos olet raskaana tai sinulla on kierukka.

Lue lisää aiheesta suomeksi Iloa, loa! blogista: https://iloaeloa.blogspot.com/2019/03/tata-et-viela-ole-kokeillut-kuukautiskipuihin-vaginal-steaming.html

*Tuotteet ovat ainutlaatuisia jokaiselle yksilölle ja sellaisenaan mitään lupauksia tai takuita ei voida antaa lopputuloksesta. Tuote myydään kurisioteettina. Tuote heijastaa perinteisiä uskomuksia ja käyttötapoja kasvien ominaisuuksista ja energioista. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta, ota yhteys sähköpostitse!

15,00 €