Puhdistukset

KODIN ENERGIA KARTOITUS & PUHDISTUS

Kodinpuhdistus on tarpeen jos olosi on kotona levoton, väsynyt tai aistit jotain muuta ylimääräistä kodissasi. Ehkä olet kokenut vastoinkäymisiä ja surua, kodissa on sairasteltu tai ilmapiiri muuten tuntuu raskaalta, painostavalta ja tunkkaiselta.

Kotisi energiakartoituksella teen selvityksen kodin energeettisesta tilasta. Siinä yleensä selviää mahdolliset maakiroukset, portaalit, pahat silmät ja maanläheiset vainajat, mutta myös positiiviset auttajat kuten luonnonhenget ja tontut.

Kartoituksen jälkeen teen energiapuhdistuksen kotiin. Sillä nostetaan kyseisen paikan energiatasoa. Puhdistan ja harmonisoin kotisi energiat, ohjaan sinne kuulumattomat valoon sekä teen suojauksen kotiisi. Puhdistuksen jälkeen kodissa on helpompi olla, huoneet tuntuvat valoisimmilta, tunnet olosi levollisemmaksi ja nukutkin paremmin.

Puhdistus voidaan tehdä myös liiketiloihin.

Kodin energiakartoitus ja -puhdistus tehdään etänä. Saat kirjallisen raportin sähköpostiisi puhdistuksen jälkeen.

LoitsuPuodista löytyy myös kattava valikoima tuotteita kodin energioiden puhdistamiseen.

ENERGIAKENTÄN PUHDISTUS

Energiahoidolla voidaan hoitaa monia asioita, kuten poistaa raskasta olotilaa sekä virkistää mieltä ja saavuttaa kokonaisvaltainen hyvä olo. Energiakentän puhdistuksessa aura puhdistetaan raskaista ylimääräisistä energioista. Se sisältää vanhojen siteiden katkaisemista, menneiden elämien valojen purkamista, negatiivisten energioiden puhdistamista ihmisen ympäriltä kuten pahansilmän poistoa, tarrahenkien ja vainajahenkien valoon saattamista, sielun vapautusta, kokonaisvaltaista suojauksien vahvistamista sekä maayhteyden aktivoimista.

Energiakentän puhdistus tehdään etänä. Saat kirjallisen raportin sähköpostiisi puhdistuksen jälkeen. 

Asiakaspalautetta Energiakentän puhdistuksesta

Tunsin kun olio läksi mestoilta, nyt on hyvin kevyt ja raikas olo. Energiapuhdistus tuli tarpeeseen, koska vaikka kuinka hinkkaa ja scrubbaa itsekseen, niin aina ulkopuolinen puhdistus on tarpeen.. pääsee pesemään ns. selän. Olion läsnäolo oli hyvin vahva, nyt koko keho tuntuu paremmalta ja kuulen omien oppaiden äänet, joita en ole kuullut kuin satunnaisesti viimeaikoina. Ihmettelin, että minne kaikki katosi.