Energiapuhdistukset

Energioiden harmonisointi

KODIN ENERGIA KARTOITUS & PUHDISTUS

Kodinpuhdistus on tarpeen jos olosi on kotona levoton, väsynyt tai aistit jotain muuta ylimääräistä kodissasi. Ehkä olet kokenut vastoinkäymisiä ja surua, kodissa on sairasteltu tai ilmapiiri muuten tuntuu raskaalta, painostavalta ja tunkkaiselta.

Kotisi energiakartoituksella teen selvityksen kodin energeettisesta tilasta. Siinä yleensä selviää mahdolliset maakiroukset, energeettiset ajatusmuodot, portaalit, maanläheiset vainajat, joskus myös positiiviset auttajat kuten luonnonhenget ja tontut saattavat näyttäytyvät.

Puhdistan ja harmonisoin kotisi ja koko kiinteistön sekä maaperän  energiat, ohjaan sinne kuulumattomat valoon sekä teen suojauksen kotiisi. Sillä nostetaan kyseisen paikan energiatasoa. Puhdistuksen jälkeen kodissa on helpompi olla, huoneet tuntuvat valoisimmilta, tunnet olosi levollisemmaksi ja nukutkin paremmin.

Puhdistus voidaan tehdä myös liiketiloihin ja mökille.

Kodin energiakartoitus ja -puhdistus tehdään etänä. Puhdistusta varten tarvitsen muutaman tiedon sinulta etukäteen.
Saat kirjallisen raportin sähköpostiisi puhdistuksen jälkeen tai voimme sopia soittoajan.

Magian verkkokaupasta löydät myös metafyysisiä tuotteita kodin energioiden puhdistamiseen.

HENKILÖKOHTAISEN ENERGIAKENTÄN KARTOITUS & PUHDISTUS

Energiapuhdistuksella voidaan hoitaa monia asioita, kuten poistaa raskasta olotilaa sekä virkistää mieltä ja saavuttaa kokonaisvaltainen hyvä olo.
Energiakentästä voi lukea paljon erilaisia asioita, jotka kaipaavat puhdistusta ja myös sellaisia asioita, jotka kaipaavat päivitystä ja sitä kautta ne avaavat mahdollisuuden päästää irti tietynlaisista toimintamalleista, jotka eivät ole korkeimmaksi parhaaksemme.

Energiakentän puhdistuksessa aura puhdistetaan raskaista ylimääräisistä energioista. Se sisältää mm. vanhojen siteiden katkaisemista, negatiivisten energioiden puhdistamista ihmisen ympäriltä kuten kirousten ja pahansilmän poistoa, tarrahenkien valoon saattamista, haittaavien ajatusmallien tunnistamista ja poistamista, kokonaisvaltaista suojauksien vahvistamista sekä maayhteyden aktivoimista.

Puhdistuksen jälkeen voidaan tehdä vielä lisäksi chakra-analyysi, joka kertoo chakra järjestelmäsi fyysisen, emotionaalisen ja mentaalisen kehon tilan. Analyysi auttaa sinua huomaamaan mitä asioita saatat jättää huomioimatta ja miten epätasapaino ilmenee elämässäsi.

Energiakentän puhdistus tehdään etänä. Puhdistusta varten tarvitsen muutaman tiedon sinulta etukäteen. Saat kirjallisen raportin sähköpostiisi puhdistuksen jälkeen.