Kutsumme mukaan naisia, jotka nauttivat autenttisesta liikkeestä - kehon, mielen ja sielun yhteydestä. Villistä luonnosta ja elementtien voimasta. Elementtimagiasta ja rummun aikaan saamista värähtelyistä sisimmässäsi. Rituaaleista, loitsuista ja vapaan liikkeen lumosta. Arjesta irroittautumisesta ja noitasisarien salaisuuksista.

Avaamme Pyhän Tilan keskiviikkona klo 18, jolloin toivomme Sinun viimeistään olevan paikalla. Tällä retriitillä emme kulje kellon kanssa, joten ohjelman aikataulu saa elää luonnollisen syklin mukaan. Pyhä Tila suljetaan perjantaina viimeistään klo 15, jolloin pääset jatkamaan matkaasi - minne sielusi Sinua sitten viekään.

Retriitille mahtuu maksimissaan 8 upeaa naista.

Ilmoittautuminen retriitille päättyy su 30.6 tai kun paikat ovat täynnä. Paikkasi on lunastettu, kun olet maksanut varausmaksun. Saat myös tarkemman infon siitä mitä otat mukaan retriitille myöhemmin sähköpostitse.

KESKIVIIKKO 10.7
Alkupiiri & Pyhän Tilan avaus
Elementit Sinussa - Spiritual jooga
Rumpumeditaatio
Iltapala

TORSTAI 11.7
Aamupala
Nokkosmehujooga
Elementtikynttiläpaja
Ruokailu
Yrttisauna
Iltapala
Kesäyön Elementtimagia & Elementaalit (luonnon henget)

PERJANTAI 12.7
Aamupala
Karma & Manifestointi - luento
Ruokailu
Liike- ja aktiivimeditaatio
Loppupiiri & Pyhän Tilan sulkeminen


HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Retriitin kokonaissumma on 333€ sis. alv 24%. Varausmaksu 60€ maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Retriitin loppusumma maksetaan paikan päällä saapumisen yhteydessä pankkikortilla, käteisellä tai mobilepayllä. Voit maksaa myös retriitin osissa etukäteen sovitulla maksutavalla.

Hinta sisältää retriittiohjelman, majoituksen Noidan Kodossa tai pihapiirissä omassa teltassa sekä ruokailut. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Varausmaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksen yhteydessä.

RUOKAILU

Aamu, ilta- ja välipalat
Lämmin ruoka torstaina & perjantaina

JOHANNA

ELEMENTTIKYNTTILÄPAJA
Valmistamme elementille omistetun kynttilän kotiinviemisiksi vahvistamaan henkilökohtaista elementtiäsi.

YRTTISAUNA
Kun Noidan Kodon pihapiirin kärrysauna lämpiää ja valmistamme sillä välin omat vihdat. Asetamme intention saunomiselle, nautimme yrttien tuoksuisista löylyistä ja luonnonkasvien hoitavasta voimasta.

KESÄYÖN ELEMENTTIMAGIA & ELEMENTAALIT
Vierailemme lähimetsässä maahisten mailla. Pysähdymme hetkeksi aistimaan paikan uteliaiden luonnonhenkien energiaa. Teemme yhdessä pienen kesäillan rituaalin elementteihin liittyen.

KARMA & MANIFESTOINTI
Luento Karmasta, miten miten voit valjastaa sen manifestoimisesi työkaluksi. Karma on kuin painovoima, se toimii kaikilla samalla tavoin. Karma on jatkuvassa toiminnassa ja se on aina meidän hallinnassamme. Kun ymmärrät karman toimintatavan ja löydät henkilökohtaiset sääntösi, joiden mukaan luot positiivista karmaa, silloin voit tietoisesti muotoilla valitsemasi todellisuuden.

TIIA

ELEMENTIT SINUSSA - SPIRITUAL JOOGA

Pehmeä sammal kutsuu sinua lepäämään. Vesi sinussa virtaamaan. Ilma myötäilemään hengitystäsi. Aurinko lämmittämään. Elementit Sinussa - Spiritualjooga avaa kehoyhteyden retriitillä. Harjoitus sisältää lämmittelyosuuden, kevyen asanaharjoituksen, vapaan liikkeen, hengitysharjoituksen sekä tarot- tai oraakkelikorttinoston.

NOKKOSMEHUJOOGA

Lempeä, hauska ja leikkisästi haastava nokkosmehujooga torstai-aamun aloitukseen, jossa päästät sisäisen lapsesi leikkimään villiin luontoon. Tarjoamme nokkosmehun!

LIIKE- JA AKTIIVIMEDITAATIO

Elementtien vahvistus Sinussa liikkeen muodossa. Pehmeä, kevyt ja lempeä liike yhdistettynä meditatiiviseen harjoitukseen villissä luonnossa, jossa voit aistia Elementit Sinussa.

Onko Sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!