Sielun AarrekarttaHaluatko tuoda maagisen manifestoijan esille itsessäsi, mutta et tiedä mitä tehdä?


Meidän jokaisen toimiva manifestointitapa
on erilainen,
koska sielumme eivät ole identtisiäSieluna olet täällä luomassa ja nauttimassa uusista kokemuksista. Sinulla on resurssit ja kyky luoda mitä tahansa haluat, jonka teet muuttamalla värähtelyäsi. Uusien konkreettisten tulosten ilmentäminen edellyttää, että värähtelysi on sopusoinnussa sen kanssa mitä haluat kokea ja luoda elämässäsi.

 Meillä kaikilla on kuitenkin ainutlaatuinen sielutason suunnitelma manifestoimista varten. Ei ole olemassa yhtä tapaa joka toimii kaikilla ja siksi esimerkiksi unelmakartat toimivat joillekin hyvin, joillekkin ne eivät vain tuota tuloksia. Sielun Aarrekartta auttaa sinua ymmärtämään tarkalleen, kuinka olet sielun lähtökohdasta suunniteltu ilmentämään kaikkia ihmiskokemuksen puolia ja manifestoimaan muutoksia omiin olosuhteisiisi.


Manifestoinnissa on 3 olennaista komponenttia, jotka puramme tässä henkilökohtaisessa valmennuksessa


SELKEÄ AIKOMUS

Toimiva manifestointi vaatii, että asetat selkeän aikomuksen, joka on linjassa omien sielun lahjojesi kanssa. Työskentelemme sieluprofiilisi kanssa, jotta ymmärrät kuinka voit luoda tavoitteita, jotka ovat linjassa sielun manifestointikartan kanssa.

SIELUN LAHJOJEN AKTIVOINTI

Pyrimme poistamaan mahdolliset energeettiset esteet sielulahjojesi ympäriltä ja pureutumaan syvempään ymmärrykseen omista uniikeista luomistavoistasi. Aktivoimme nämä ominaisuudet, ja opit luomaan yhteyden niihin uudella tavalla. Mitä enemmän astut omaan luomisprosessiisi, sitä voimakkaampi olet toiveidesi ilmentäjänä.

OIKEA TOIMINTA

Oma sielun aarrekarttasi on toimintaopas, joka näyttää sinulle tehokkaimmat tavat lähestyä luomista. Käymme läpi jokaisen ainutlaatuisen manifestointikarttasi seitsemän osaa ja työskentelemme niiden kanssa työkaluina, joiden avulla pääset työskentelemään helpoiten.

Toimin sinulle polunnäyttäjänä voimaannuttavassa ohjauksessa omien uniikkien sieluntietojesi avulla.

Käymme läpi sielun tietojesi luennan lisäksi paljon muuta sielun ominaisuuksiisi liittyvää tärkeää tietoa, joka auttaa sinua luomaan uusia asioita elämän eri osa-alueilla ja ilmentämään itseäsi vieläkin paremmin linjassa oman itsesi kanssa. Saat selkeän manifestointikartan, jonka avulla luot muutosta oikeilla uusilla toiminnoilla omiin olosuhteisiisi ja elämääsi kaikkein nopeiten ja vaivattomimmin.

Entä miten Karmasi estää sinua luomasta runsautta elämääsi? Teemme tarpeen mukaan energiatason puhdistuksia karmallisista rasitteista. Autan sinua korjaamaan toimintatapoja, jotka eivät heijasta alkuperäistä sielun luonnettasi ja saat ohjausta miten korjaat näitä esille tulleita asioita toimintatavoissasi. Luot ohjauksessani selkeän suunnitelman miten tuot toivomiasi asioita elämääsi uniikilla manifestointitavallasi.

Saat selville Sielun Profiilisi ja saat ymmärryksen miten sinä olet rakentunut sieluna ja millä osa-alueilla sinä olet lahjakkain. Tämä tieto on perusta maagiseen manifestointiin ja se tuo selkeyttä kaikkiin luoviin pyrkimyksiin. Koemme kaikkein eniten iloa, kun ilmaisemme omia sieluntason lahjojamme.

​Olet uniikki sielu ja manifestoimiseen ei ole yhtä ainoaa oikeaa tietä. Sinulla on yksityiskohtainen sielun manifestointisuunnitelma, joka antaa avaimet ymmärrykseen miten manifestoit parhaiten. Sielun Aarrekartta valmennuksessa selvitämme ne rakenneosat, joiden avulla sinä manifestoit parhaiten. Puramme tämän aarrekartan yhdessä, jotta ymmärrät parhaat tapasi ilmaista sielun lahjojasi, mitä teet kun olet manifestointiprosessissa ja millä elämän osa-alueilla olet epäsopusoinnussa tähän nähden.

Kun sinulla on tämä sieluntason tieto, haluat tietysti tietää mitä seuraavaksi teet! Siksi tämä paketti sisältää Sielun Aarrekartta työkirjan, Manifestointi magiaöljyn ja toisen istunnon, jotta voit laatia toimintasuunnitelman. Tällä toisella istuntokerralla selvitämme myös onko Akaasisissa Tiedostoissasi energeettisiä esteitä tai rajoituksia, jotka tulisi puhdistaa muutoksen tieltä.


Sielun Aarrekartta
valmennuspaketti

* 30 min alkukartoitus & aikomuksen asettaminen
* Sielun Aarrekartta työkirja
* Manifestointi Magiaöljy 15ml
* 1. Istunto 90min
* 2. Istunto 60min

Tutustumistarjous
259€
tai 2 x 135€


Working with Johanna was like landing on a bed, full of soft feathers. She was like a dream come true for me. Johanna is friendly, non-judgemental, cute, and powerful in her healing abilities. I could feel her work before our first session, by waking up with a newfound drive, confidence, and optimism. She told me what she found in my Soul records, past lives, blocks, and gifts and it all clicked. I realized myself on a deeper level to live my purpose. She blew my mind with her knowledge to help me feel truly free in life. I've experienced a lot of healings, but Johanna's work took me to another dimension to come into my fullest, most free, self-expression, which otherwise would have cost me more lifetimes to figure out. If you come across her,
get a hold of her!

Kelsey

Johannan kanssa työskentely oli hyvin avointa ja puhdistavaa. Olen vastustanut ja pelko sekä uskomukset ovat estäneet näkemästä itseäni. Näitä on ollut hyvä tarkastella ja ymmärsin, että voin hyvin luopua rooleista joihin en sovi. Näen nyt enemmän mahdollisuuksia ja selkeys omaan suuntaan vahvistui. Pienet teot ja eri tavoin toimiminen tukee muutosta. Elämän selkeyttäminen toi enemmän tilaa uudelle. Lämmin kiitos.

Katja

...sielun värähtelyn muutoksen magiaa...
Miten Sielun Aarrekartta valmennus toimii

30 min alkukartoitus

Asetat intention Sielun Aarrekartalle. Autan sinua tähdentämään toiveesi ja mitä muutoksia haluat vallitseviin olosuhteisiisi. Käymme läpi myös millä elämän osa-alueella sinulla on eniten haasteita joihin tahtoisit muutosta tai mikä sinusta tuntuu olevan manifestointisi tiellä. Teemme tämän valitsemasi viestiaplikaation kautta (tekstiviesti, Messenger, Whatsapp tai Telegram)


1. Istunto

Avaan Akaasiset Tiedostosi ja saat tietoa sielun profiilistasi ja omasta uniikista manifestointikartastasi. Käymme läpi kuka olet sieluntasolla, sielun lahjasi ja miten sielusi on syntynyt uniikilla tavalla manifestoimaan helpoiten. 
Voimme käydä tämän läpi joko puhelimitse tai Zoomin kautta.


Sielun Aaarrekartta työkirja + manifestointi magiaöljy

Ensimmäisen istunnon jälkeen saat Sielun Aarrekartta työkirjan sähköpostiisi, jonka avulla voit integroida sieluntason informaation, jonka sait ensimmäisen istunnon aikana. Kaikkein hyödyllisin luenta on sellainen, jonka mukaan voit alkaa toimimaan. Työkirja on suunniteltu auttamaan sinua viemään henkilökohtaisen Akaasisten Tiedostojen tiedon abstraktista tieto-osiosta käytäntöön ja löytää miten voit tämän informaation sisällyttää omaan arkeesi.  Manifestointi magiaöljy käyttöohjeineen lähetetään sinulle postitse. 


2. Istunto

Kun olet saanut sielun tietosi ja sinulla on ollut hieman aikaa työstää tietoa saamasi työkirjan ja magiaöljyn avulla sovimme toisen istuntoajan. Avaan jälleen Akaasiset Tiedostosi ja selvitän onko olemassa jotain esteitä ja rajoitteita, jotka vaikuttavat haittaavasti luomisprosessiasi ja muutosmahdollisuuksia. Teen energiatason puhdistuksen tiedostoihisi.

Tässä toisessa istunnossa käymme läpi nämä rajoitteet ja esteet sekä miten toimia konkreettisesesti käytännön tasolla saadaksesi manifestointiprosessin käyntiin.  Tämän istunnon, työkirjan ja magiaöljyn avulla pystyt heti aloittamaan ja toimimaan uudella tavalla.

Ota yhteyttä!