Sielun Aarrekartta

Haluatko tuoda maagisen manifestoijan esille itsessäsi, mutta et tiedä mitä tehdä?

Meidän jokaisen toimiva manifestointitapa on erilainen,
koska sielumme eivät ole identtisiä


Sielun Aarrekartta auttaa sinua ymmärtämään tarkalleen, kuinka olet suunniteltu ilmentämään kaikkia ihmiskokemuksen puolia ja manifestoimaan muutoksia omiin olosuhteisiinsa. Sieluna olet täällä luomassa ja nauttimassa uusista kokemuksista. Sinulla on resurssit ja kyky luoda mitä tahansa haluat. Teet tämän muuttamalla värähtelyäsi.

Uusien konkreettisten tulosten ilmentäminen edellyttää, että värähtelysi on sopusoinnussa sen kanssa mitä haluat kokea ja luoda elämässäsi. Meillä kaikilla on kuitenkin ainutlaatuinen sielutason suunnitelma manifestoimista varten. Ei ole olemassa yhtä tapaa joka toimii kaikilla ja siksi esimerkiksi unelmakartat toimivat joillekin hyvin, joillekkin ne eivät vain tuota tuloksia.

Toimin sinulle polunnäyttäjänä voimaannuttavassa ohjauksessa omien uniikkien sieluntietojesi avulla.

Käymme läpi sielun tietojesi luennan lisäksi paljon muuta sielun ominaisuuksiisi liittyvää tärkeää tietoa, joka auttaa sinua luomaan uusia asioita elämän eri osa-alueilla ja ilmentämään itseäsi vieläkin paremmin linjassa oman itsesi kanssa. Saat selkeän manifestointikartan, jonka avulla luot muutosta oikeilla uusilla toiminnoilla omiin olosuhteisiin ja elämääsi kaikkein nopeiten ja vaivattomammin.

Miten Karmasi estää sinua luomasta runsautta elämääsi? Teemme tarpeen mukaan energiatason puhdistuksia karmallisista rasitteista. Autan sinua korjaamaan toimintatapoja, jotka eivät heijasta alkuperäistä sielun luonnettasi ja saat ohjausta miten korjaat näitä esille tulleita asioita toimintatavoissasi. Luot ohjauksessani selkeän suunnitelman miten tuot toivomiasi asioita elämääsi uniikilla manifestointitavallasi.

Toimiva manifestointi vaatii, että asetat selkeän aikomuksen joka on linjassa omien sielun lahjojesi kanssa. Saat selville Sielun Profiilisi ja saat ymmärryksen miten sinä olet rakentunut sieluna ja millä osa-alueilla sinä olet lahjakkain. Tämä tieto on perusta maagiseen manifestointiin ja se tuo selkeyttä kaikkiin luoviin pyrkimyksiin. Koemme kaikkein eniten iloa, kun ilmaisemme meidän sieluntason lahjojamme.

​Olet uniikki sielu ja manifestoimiseen ei ole yhtä ainoaa oikeaa tietä. Sinulla on yksityiskohtainen manifestointi suunnitelma joka antaa avaimen ymmärrykseen miten manifestoit parhaiten. Sielun Aarrekartta luennassa selvitän manifestointi rakenneosat, joiden avulla sinä manifestoit parhaiten. Puramme tämän aarrekartan yhdessä, jotta ymmärrät parhaat tapasi ilmaista sielun lahjojasi, mitä teet kun olet manifestointiprosessissa ja millä elämän osa-alueilla olet epäsopusoinnussa.

Kun sinulla on tämä sieluntason tieto, haluat tietysti tietää mitä seuraavaksi teet! Siksi tämä paketti sisältää Sielun Aarrekartta työkirjan, Manifestointi magiaöljyn ja toisen istunnon, jotta voit laatia toimintasuunnitelman. Tällä toisella istuntokerralla selvitämme myös onko Akaasisissa Tiedostoissasi energeettisiä esteitä tai rajoituksia, jotka tulisi puhdistaa muutoksen tieltä.


Sielun Aarrekartta

* 30 min alkukartoitus & aikomuksen asettaminen *
* Sielun Aarrekartta työkirja *
* Manifestointi Magiaöljy 15ml *
* 1. Istunto 90min *
* 2. Istunto 60min *

259€
tai 2 x 135€


Working with Johanna was like landing on a bed, full of soft feathers. She was like a dream come true for me. Johanna is friendly, non-judgemental, cute and powerful in her healing abilities. I could feel her work before our first session, by waking up with a newfound drive, confidence and optimism. She told me what she found in my Soul records, past lives, blocks, and gifts and it all clicked. I realised myself on a deeper level to live my purpose. She blew my mind with her knowledge to help me feel truly free in life. I've experienced a lot of healings, but Johanna's work took me to another dimension to come into my fullest, most free, self-expression, which otherwise would have cost me more lifetimes to figure out. If you come across her, get a hold of her!

Kelsey

Johannan kanssa työskentely oli hyvin avointa ja puhdistavaa. Olen vastustanut ja pelko sekä uskomukset ovat estäneet näkemästä itseäni. Näitä on ollut hyvä tarkastella ja ymmärsin, että voin hyvin luopua rooleista joihin en sovi. Näen nyt enemmän mahdollisuuksia ja selkeys omaan suuntaan vahvistui. Pienet teot ja eri tavoin toimiminen tukee muutosta. Elämän selkeyttäminen toi enemmän tilaa uudelle. Lämmin kiitos.

Katja

...sielun värähtelyn muutoksen magiaa...
Miten Sielun Aarrekartta toimii

30 min alkukartoitus

Asetat intention Sielun Aarrekartalle. Autan sinua tähdentämään toiveesi ja mitä muutoksia haluat vallitseviin olosuhteisiisi. Käymme läpi myös millä elämän osa-alueella sinulla on eniten haasteita joihin tahtoisit muutosta tai mikä sinusta tuntuu olevan manifestointisi tiellä. Teemme tämän valitsemasi viestiaplikaation kautta (tekstiviesti, Messenger, Whatsapp tai Telegram)

1. Istunto

Avaan Akaasiset Tiedostosi ja saat tietoa sielun profiilistasi ja omasta uniikista manifestointikartastasi. Käymme läpi kuka olet sieluntasolla, sielun lahjasi ja miten sielusi on syntynyt uniikilla tavalla manifestoimaan helpoiten. 
Voimme käydä tämän läpi joko puhelimitse tai Zoomin kautta.

Sielun Aaarrekartta työkirja + manifestointi magiaöljy

Ensimmäisen istunnon jälkeen saat Sielun Aarrekartta työkirjan sähköpostiisi, jonka avulla voit integroida sieluntason informaation, jonka sait ensimmäisen istunnon aikana. Kaikkein hyödyllisin luenta on sellainen, jonka mukaan voit alkaa toimimaan. Työkirja on suunniteltu auttamaan sinua viemään henkilökohtaisen Akaasisten Tiedostojen tiedon abstraktista mielenkiintoisesta tietoosiosta ja löytää miten voit tämän informaation sisällyttää käytäntöön ja omaan arkeesi.  Manifestointi magiaöljy lähetetään sinulle postitse. 

2. Istunto

Kun olet saanut sielun tietosi ja sinulla on ollut hieman aikaa integroida ja prosessoida tietoa saamasi työkirjan ja magiaöljyn avulla sovimme toisen istuntoajan. Intention asettamisen jälkeen kerrot mihin tilanteeseen haluat kaikkein eniten muuotsta. Avaan jälleen Akaasiset Tiedostosi ja selvitän onko olemassa jotain esteitä ja rajoitteita, jotka vaikuttavat haittaavasti luomisprosessiasi ja muutosmahdollisuuksia. Teen energiatason puhdistuksen tiedostoihisi.
Tässä toisessa istunnossa käymme läpi nämä rajoitteet ja esteet sekä miten toimia konkreettisesesti käytännön tasolla saadaksesi manifestointiprosessin käyntiin.  Tämän istunnon , työkirjan ja magiaöljyn avulla pystyt heti aloittamaan ja toimimaan uudella tavalla.
Voimme käydä tämän läpi joko puhelimitse tai Zoomin kautta. 

Ota yhteyttä!