Sielun Luenta

Olemme kaikki voimallisia omien kokemuksiemme luojia!

Sielun Luenta perustuu sielustasi tallennettuihin tietoihin Akaasisissa Tiedostoissa, jossa on sielusi matkasta alusta saakka tähän kohtaan. Se on kaikki sinusta mitä olet, olet ollut ja ne mahdollisuudet, mitä sinusta on vielä tarkoitus tulla. Kun muutut, parannut ja kasvat, Akaasiset Tiedostosi "päivittyvät" heijastamaan näitä muutoksia. Voimme tehdä tämän vain parantamalla omaa karmaamme. Kun tunnistat sielusi lahjat, voimaannut tekemään parempia valintoja ja täydennät elämäsi tarkoitusta.
 

Ennen kuin teet alitajuisen ja tiedostomattoman osan sinua tietoiseksi,
se ohjaa elämääsi ja kutsut sitä kohtaloksi.


Sielun Luennan avulla
 

  • saat tietää kuka todella olet Sielun tasolla ja sinulla on parempi ymmärrys omasta todellisesta itsestäsi
  • saat tietoa elämäntehtävästäsi
  • voit tehdä enemmän positiivisia valintoja, jotka ovat linjassa Sielusi kanssa
  • saat tietää niistä valinnoista edellisissä elämissäsi, jotka edelleen vaikuttavat haittaavasti energiaasi tällä hetkellä
  • ymmärrät asioita, jotka pidättelevät sinua tällä hetkellä
  • saat rajoittavat tekijät poistettua hidastamasta ja haittaamasta elämääsi


Pohditko koskaan miksi et luo sitä mitä todellisuudessa haluat tai miksi jotkin asiat toistuvat elämässäsi? Joskus voi tuntua, että olet jumissa elämäsi kanssa, voi olla ettet ole osannut muuttaa jotakin käyttäytymismallia tai pinttynyttä toimintatapaa. Tällöin helposti putoaa aina samaan ansaan, vaikka kuinka yrittäisi toimia uudella tavalla tai löytää selkeän polun.

Auttava keino saattaa löytyä omasta Akaasisista Tiedoistasi, sillä jossakin kohtaa menneisyydessäsi saattaa olla tapahtuma, josta et olekaan päästänyt irti, vaan se seuraa mukanasi tiedostamattasi, joskus jopa elämästä toiseen.

Negatiiviset valinnat Sielusi historiassa voivat vaikuttaa, kunnes tulet niistä tietoiseksi ja osaat toimia toisin. Kun olemme linjassa sielumme kanssa manifestoimme vaurautta, rakkautta ja onnistumisia nopeammin ja helpommin.     

Sielun Luenta

Sielun Luenta selventää kuka todella olet sieluntasolla, Sielusi alkuperän tuomat ominaisuudet ja piirteet sekä henkiset lahjasi. Katsomme mikä on elämäntehtäväsi ja missä kohtaa olet henkisellä polullasi. Luenta selvittää miksi olet tehnyt tiettyjä valintoja elämässäsi ja mitkä valinnat eivät tue Sielusi itseilmaisua. Se kertoo myös ongelmia aiheuttavista menneiden elämien ja nykyisen elämän negatiivisista valinnoista ja siitä syntyneistä karmallisista kaavoista, jotka Sielusi on nyt valmis vapauttamaan. Luenta tuo esille ajatuksia, malleja ja kaavoja, jotka pidättelevät sinua. Esille nousseet esteet ja rajoitteet poistuvat Akaasisista Aikakirjoistasi, kun olet tullut niistä tietoiseksi ja sinun on huomattavasti helpompi jatkaa ilman niitä ja alkaa tehdä muutoksia. Tavoitteemme on uudelleenlinjata Sielusi lähemmäs alkuperäistä tilaansa, jotta olisit sopusoinnussa itsesi kanssa.

Tarvitsen muutaman perustiedon sinulta ja pääsylupasi Akaasisiin tiedostoihisi. Valmistelen luentasi ensin ennen sovittua aikaamme ja käymme yhdessä läpi esille nousseet asiat. Poistan ja puhdistan nämä negatiiviset vaikutukset, rajoitteet ja esteet Sielusi historiasta, jotta voit alkaa tehdä uusia valintoja helpommin kuin ennen.

Jos haluat luennastasi äänitteen, teemme luennan silloin Zoomin kautta eikä sinun tarvitse keskittyä muistiinpanoihin. Muutoin sovimme puhelinsoittoajan.

Tilaa Sielun Luenta!
99€

Tässä kattavassa luennassa käymme läpi sielun profiilisi, sielusi erikoisalan, tämän hetkisen oppiläksysi sekä menneen ja nykyelämän kaikki rajoitteet ja esteet, joista sielusi on tällä hetkellä valmis päästämään irti.
Tilaa luenta alla olevalla yhteydenottolomakkeella!


Sielun Luenta oli erittäin avartava ja sen kautta selvisi monta asiaa mitä olin ehtinyt jo aiemmin mietiskellä. Joitakin luennassa esille tulleita asioita tiesin jo omalla intuitiolla ja luenta vahvisti omia pohdintojani ja niiden ratkaisuja entisestään. Toiset luennassa esille tulleet asiat sen sijaan olivat minulle uusia, mutta ne selittivät paljon seikkoja joihin olin pohtinut vastauksia ja jotka osasin tunnistaa. Kokonaisuutena Sielun Luenta auttoi jäsentämään ja vahvistamaan omaa intuitiota ja lisäksi ymmärtämään joitakin puolia ja käytösmalleja itsessäni ja elämässäni. Voin lämpimästi suositella Johannan luentaa myös muille!
- Sanna

Sielun luenta oli rehellisesti sanottuna käänteentekevä asia mun elämässäni! Sain täysin odottamatta vastauksia ja avaimia sellaisiin haasteisiin, joiden olemassaoloa en osannut edes välttämättä tiedostaa, mutta joiden paljastuminen ja sitä kautta käsitteleminen vei mukanaan suuria painolasteja sielustani. Myös luennan mukana tehty puhdistus omaan akaasiseen tiedostooni sekä lopuksi saamani "kotiläksyn" tekeminen toivat mukanaan uskomatonta keveyttä ja tasapainon tunnetta. Kaiken tämän lisäksi sain tutustua aivan upeaan, ihanaan ihmiseen, Johannaan! Voin lämpimästi suositella!
- Pia Pauliina

Sielun Luenta - sessio II

Haluatko jatkaa työtä kanssani? Sessio II on palaaville asiakkaille, joille on jo tehty Sielun Luenta.

Ensimmäisen session jälkeen olemme tehneet paljon puhdistustyötä energiatasolla. Puhdistustyö on kuin sipulin kuoriminen, kuorimme vanhan energian piirteitä pois joilla olemme ympäröineet itsemme. Kun olet valmis puhdistamaan seuraavan vanhan energiakerroksen, uusia tilanteita nousee elämässäsi esille. Kun siirrymme kohti sopusointua itsemme kanssa karmiset kaavat joita emme aikaisemmin olleet valmiita vapauttamaan alkavat nousta pinnalle.

Tässä toisessa sessiossa keskitymme nykyiseen elämääsi mitkä karmiset kaavat ja esteet rajoittavat sinua tällä hetkellä. Keskitymme ratkaisemaan erityistä tilannetta tai tilanteita, joita kohtaat. Se voi olla yhdistelmä monista elämän osa-alueista; mm. ongelmat ja haasteet ihmissuhteissa, terveydessä, käytännön asioiden, työn, raha-asioiden ja perheen kanssa, jotka odottavat ratkaisemista. Tämä sessio auttaa selvittämään mikä on kaiken alku ja juuri ja muuttamaan elämääsi suuntaa askel kerrallaan kohti tavoitettasi.


Jotta voit vahvistaa sisäistä tasapainoa, se vaatii rajoittavien mallien, uskomusten, pelkojen sekä haavojen kohtaamista ja puhdistamista. Muutoksen myötä sisimpäsi kirkastuu ja voit tuntea itsesi kokonaisemmaksi. Meidän ei pidä tulla joksikin vaan saavuttaa sopusointu oman autenttisen minämme kanssa. Siten pääsemme lähemmäksi sitä, joka me aidosti olemme sieluntasolla. Avaudu aitoudelle, joka ei määrity ulkoisen maailman tai muiden ihmisten odotusten tai mielipiteiden mukaan. Kun olemme aidosti linjassa itsemme kanssa se vaikuttaa suuresti myös ympäröivään maailmaan ja olosuhteisiin.


Tässä Sielun Luennan toisessa istunnossa sinulla on mahdollisuus myös tutkia läheisiä ihmissuhteitasi. Me opimme keitä olemme ja keitä emme ole myös ihmissuhteiden kautta ja luennan avulla näemme toinen toisemme sielun näkökulmasta. Ymmärrät kuinka menneiden elämien ja nykyisen elämän rajoitteet ja esteet vaikuttavat negatiivisesti tähän suhteeseen ja minkälainen toiminta auttaa suhdetta. Tämä luenta voi tuoda selkeyttä mihin tahansa ihmissuhteeseen; parisuhde, vanhempi/lapsi, sisarukset, läheiset ystävät tai sukulaiset, yhtiökumppani jne. Saat halutessasi tietoa perheenjäseniesi sielunryhmästä ja sielun lahjan erityispiirteistä, joka voi auttaa ymmärtämään paremmin lapsiasi ja kumppaniasi. Näiden tietojen avulla pystyt välttämään tulevia hankaluuksia ja luenta tuo valtavasti ymmärrystä ja hyväksyntää, kun tiedät keitä perheenjäsenesi oikein ovat, sielun tasolla. Se auttaa sinua myös rohkaisemaan perheenjäseniäsi käyttämään enemmän niitä taitoja ja ominaisuuksia, joita heillä on luonnostaan. 

Tilaa Sielun Luenta - sessio II
99€

Tilaa luenta alla olevalla yhteydenottolomakkeella! 

 Yrittäjä? Freelancer? Kevytyrittäjä?

Sielusi luomus eli oman yrityksesi tiedot on myös luettavissa Akaasista Aikakirjoista!
Saatat painia yllä mainittujen haasteiden kanssa, mutta yrittäjyydessä.
Jokin menestyksellinen yritysstrategia ei toimi kaikilla,
koska meidän sielumme eivät ole identtisiä.
Linjataan yrityksesi energia, jotta se alkaa tuottamaan asettamasi tavoitteen mukaisesti,
ei vain hetkellisesti vaan pysyvästi ilman lisätyötä ja stressiä! 

Yrityksen energeettinen luenta

Ota yhteyttä!