Sielun Luenta

Olemme kaikki voimallisia omien kokemuksiemme luojia!

Sielun Luenta perustuu sielustasi tallennettuihin tietoihin Akaasisissa Tiedostoissa, jossa on sielusi matkasta alusta saakka tähän kohtaan. Se on kaikki sinusta mitä olet, olet ollut ja ne mahdollisuudet, mitä sinusta on vielä tarkoitus tulla.
Kun muutut, parannut ja kasvat, Akaasiset Tiedostosi "päivittyvät" heijastamaan näitä muutoksia. Voimme tehdä tämän vain parantamalla omaa karmaamme. Kun tunnistat sielusi lahjat, voimaannut tekemään parempia valintoja ja täydennät elämäsi tarkoitusta.
 

Ennen kuin teet alitajuisen ja tiedostamattoman osan sinua tietoiseksi,
se ohjaa elämääsi ja kutsut sitä kohtaloksi.


Sielun Luennan avulla
 

  • saat tietää kuka todella olet Sielun tasolla ja sinulla on parempi ymmärrys omasta todellisesta itsestäsi
  • saat tietoa elämäntehtävästäsi
  • voit tehdä enemmän positiivisia valintoja, jotka ovat linjassa Sielusi kanssa
  • saat tietää niistä valinnoista edellisissä elämissäsi, jotka edelleen vaikuttavat haittaavasti energiaasi tällä hetkellä
  • ymmärrät asioita, jotka pidättelevät sinua tällä hetkellä
  • saat rajoittavat tekijät poistettua hidastamasta ja haittaamasta elämääsi


Pohditko koskaan miksi et luo sitä mitä todellisuudessa haluat tai miksi jotkin asiat toistuvat elämässäsi? Joskus voi tuntua, että olet jumissa elämäsi kanssa, voi olla ettet ole osannut muuttaa jotakin käyttäytymismallia tai pinttynyttä toimintatapaa. Tällöin helposti putoaa aina samaan ansaan, vaikka kuinka yrittäisi toimia uudella tavalla tai löytää selkeän polun.

Auttava keino saattaa löytyä omasta Akaasisesta Arkistostasi, sillä jossakin kohtaa menneisyydessäsi saattaa olla tapahtuma, josta et olekaan päästänyt irti, vaan se seuraa mukanasi tiedostamattasi. Joskus jopa elämästä toiseen.

Negatiiviset valinnat Sielusi historiassa voivat vaikuttaa, kunnes tulet niistä tietoiseksi ja osaat toimia toisin. Kun olemme linjassa sielumme kanssa manifestoimme vaurautta, rakkautta ja onnistumisia nopeammin ja helpommin.     

Sielun Luenta

Sielun Luenta selventää kuka todella olet sieluntasolla, Sielusi alkuperän tuomat ominaisuudet ja piirteet sekä henkiset lahjasi. Katsomme mikä on elämäntehtäväsi ja missä kohtaa olet henkisellä polullasi. Luenta selvittää miksi olet tehnyt tiettyjä valintoja elämässäsi ja mitkä valinnat eivät tue Sielusi itseilmaisua. Se kertoo myös ongelmia aiheuttavista menneiden elämien ja nykyisen elämän negatiivisista valinnoista ja niistä syntyneistä karmallisista kaavoista, jotka Sielusi on nyt valmis vapauttamaan. Luenta tuo esille ajatuksia, malleja ja kaavoja, jotka pidättelevät sinua. Esille nousseet esteet ja rajoitteet poistuvat Akaasisista Aikakirjoistasi, kun olet tullut niistä tietoiseksi ja sinun on huomattavasti helpompi jatkaa ilman niitä ja alkaa tehdä muutoksia. Tavoitteemme on uudelleenlinjata Sielusi lähemmäs alkuperäistä tilaansa, jotta olisit sopusoinnussa itsesi kanssa ja että sinulla olisi parempi pääsy elämänvoimaan.

Tarvitsen muutaman perustiedon sinulta ja pääsylupasi Akaasisiin tiedostoihisi. Valmistelen luentasi ensin ennen sovittua aikaamme ja käymme yhdessä läpi esille nousseet asiat. Poistan ja puhdistan nämä negatiiviset vaikutukset, rajoitteet ja esteet Sielusi historiasta, jotta voit alkaa tehdä uusia valintoja helpommin kuin ennen.

Jos haluat luennastasi äänitteen, teemme luennan silloin Zoomin kautta eikä sinun tarvitse keskittyä muistiinpanoihin. Muutoin sovimme puhelinsoittoajan.

Tilaa Sielun Luenta
111€

Tässä kattavassa 90 minuutin luennassa käymme läpi sielun profiilisi, tämän hetkisen oppiläksysi sekä menneen ja nykyelämän kaikki rajoitteet ja esteet, joista sielusi on tällä hetkellä valmis päästämään irti. Sielun Luenta on tuhti tietopaketti!
Tilaa luenta alla olevalla yhteydenottolomakkeella!

Tule siksi joka olet

Sielun Luenta oli erittäin avartava ja sen kautta selvisi monta asiaa mitä olin ehtinyt jo aiemmin mietiskellä. Joitakin luennassa esille tulleita asioita tiesin jo omalla intuitiolla ja luenta vahvisti omia pohdintojani ja niiden ratkaisuja entisestään. Toiset luennassa esille tulleet asiat sen sijaan olivat minulle uusia, mutta ne selittivät paljon seikkoja joihin olin pohtinut vastauksia ja jotka osasin tunnistaa. Kokonaisuutena Sielun Luenta auttoi jäsentämään ja vahvistamaan omaa intuitiota ja lisäksi ymmärtämään joitakin puolia ja käytösmalleja itsessäni ja elämässäni. Voin lämpimästi suositella Johannan luentaa myös muille!
- Sanna

Mielenkiintoinen luenta, avasi tiettyjä asioita ja osaltaan vahvisti asioita joita jo aavistelin.

Kiitos luontevasta, selkeästä ja vuorovaikutuksellisesta luennasta. Oivalsin miten entisestä elämästä mukana tulleet esteet ja rajoitteet hidastavat mua olemasta oma itseni.

Ihana saada tietoa/vahvistusta itsestä ja sieluryhmästä. Auttaa ymmärtämään omia valintoja elämässä ja mukava huomata, että osa elämänvalinnoista oli tehtävä, ettei elä polariteetin vastaisesti. On tiettyjä luonteenpiirteitä mitä arvostan ja oli mukava kuulla ne toiselta, vahvistusta itselle. Myös oma erikoisosaaminen oli mukava kuulla, se ei ole ollut minulle aivan selvää.

Sielun luenta oli rehellisesti sanottuna käänteentekevä asia mun elämässäni! Sain täysin odottamatta vastauksia ja avaimia sellaisiin haasteisiin, joiden olemassaoloa en osannut edes välttämättä tiedostaa, mutta joiden paljastuminen ja sitä kautta käsitteleminen vei mukanaan suuria painolasteja sielustani. Myös luennan mukana tehty puhdistus omaan akaasiseen tiedostooni sekä lopuksi saamani "kotiläksyn" tekeminen toivat mukanaan uskomatonta keveyttä ja tasapainon tunnetta. Kaiken tämän lisäksi sain tutustua aivan upeaan, ihanaan ihmiseen, Johannaan! Voin lämpimästi suositella!
- Pia Pauliina

Kiitos miellyttävästä ja mielenkiintoisesta kokemuksesta. Kiitos neuvoista ja opastuksesta. Sinusta huokui hyvä energia. minulle. Oivalsin Alkulähteen, sekä edellisten elämien ja niiden vaikutuksen nykyisyyteen. Minun tarvitsee nyt työstää näitä esille tulleita asioita. Myöhemmin haluaisin jatkaa ja saada mahdollisesti uuden luennan.

Oli aivan ihana ja se sinun rauhallinen ja ihana ääni. Olin koko päivän ihan kuin pilvessä, nautin hyvästä olosta.  Kokonaisuus oli tosi hyvä, ei ole koskaan tälläistä ollut. Uskon, että nyt pääsen eteenpäin.

Pidin tekemästäsi luennasta kokonaisuudessaan hyvin paljon. Olit aidosti läsnä ja vaikka aika meni hieman yli, niin se ei ollut mikään ongelma. Esitit asiat hienovaraisesti. Minulle jäi tästä hyvä fiilis ja nyt kun tapahtuneesta on jo aikaa, niin olen huomannut erityisesti yhden positiivisen asian, joka on muuttunut tämän jälkeen. 

Sielun Profiili

Tämä on alustava luenta, jos haluat saada maistiaisen Sielun Luennasta.

Tätä luentaa varten kerään tietoa sielun profiilistasi viidennessä ulottuvuudessa pidetystä Akaasisesta arkistosta ja annan sitten sinulle oivalluksia, kuka olet sielutasolla.
Sielunsuunnitelma on kuin rakennuspiirrustukset sielustasi. Ne kertovat kuka olet alkuperäisen suunnitelman mukaan ja voit verrata miten rakennat elämääsi tällä hetkellä tuohon sielunsuunnitelmaan nähden.

Tässä 60 minuutin istunnossa kerron:

* Yksityiskohdat sielusi kosmisesta alkuperästä, jotta ymmärrät sielusi persoonallisuuden ja miten se vaikuttaa käyttäytymiseesi.
* Sinun sielunlahjasi ja kuinka voit käyttää tätä energeettistä ominaisuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla.
* Tämän hetkinen teema/oppiläksy elämässäsi ja kuinka se voi ohjata sinua tekemään sopivampia valintoja, jotta voit olla paremmin linjassa todellisen itsesi kanssa.
* Muita yksityiskohtia sielunsuunnitelmastasi ja miten ne ilmenevät tällä hetkellä. 

Sielun Profiili luenta antaa näkemystä siitä, kuinka yhtenevä jumalallinen itseilmaisusi on tällä hetkellä, jotta tiedät paremmin mitkä seuraavat askeleesi ovat. Tässä luennassa emme käy läpi rajoitteita ja esteitä. 

Tarvitsen muutaman perustiedon sinulta ja pääsylupasi Akaasisiin tiedostoihisi. Valmistelen luentasi ensin ennen sovittua aikaamme ja käymme yhdessä läpi esille nousseet asiat. 

Jos haluat luennastasi äänitteen, teemme luennan silloin Zoomin kautta eikä sinun tarvitse keskittyä muistiinpanoihin. Muutoin sovimme puhelinsoittoajan.

Tilaa Sielun Profiili
59€

Tilaa luenta alla olevalla yhteydenottolomakkeella! 

Noidan Akasha


Niin ylhäällä kuin alhaalla

Vaikka rakastankin kosmista tietoa, minulla on jalat juurevasti maassa. Noidan Akasha on luenta sinulle, maagisia tapoja harjoittava sielunsisar.
Miten sinun sielunsuunnitelmaasi voidaan heijastaa henkisellä polullasi. Minkä teemojen äärellä sinä olet lähinnä sydäntäsi? Mitä kaikkea sieluntietoa voit hyödyntää omalla noituuden polullasi?

Tarvitsen muutaman perustiedon sinulta ja pääsylupasi Akaasisiin tiedostoihisi. Valmistelen luentasi ensin ennen sovittua aikaamme ja käymme yhdessä läpi esille nousseet asiat.

Tämä on uusi, oman sieluni inspiroima 60min kestävä istunto inspiroimaan Sinua omalla polullasi

Tilaa Noidan Akasha
59€

Jotta voit vahvistaa sisäistä tasapainoa,
se vaatii rajoittavien mallien, uskomusten, pelkojen sekä haavojen kohtaamista ja puhdistamista. Muutoksen myötä sisimpäsi kirkastuu ja voit tuntea itsesi kokonaisemmaksi.
Meidän ei pidä tulla joksikin vaan saavuttaa sopusointu oman autenttisen minämme kanssa. Siten pääsemme lähemmäksi sitä, joka me aidosti olemme sieluntasolla. Avaudu aitoudelle, joka ei määrity ulkoisen maailman tai muiden ihmisten odotusten tai mielipiteiden mukaan.
Kun olemme aidosti linjassa itsemme kanssa vaikuttaa se suuresti myös ympäröivään maailmaan ja olosuhteisiin.

Ota yhteyttä!