Akaasiset Aikakirjat

Olemme kaikki voimallisia omien kokemuksiemme luojia!

Sielustasi tallennetut tiedot löytyvät Akaasisissa Tiedostoissa, jossa on sielusi matkasta alusta saakka tähän kohtaan. Se on kaikki sinusta mitä olet, olet ollut ja ne mahdollisuudet, mitä sinusta on vielä tarkoitus tulla. Kun muutut, parannut ja kasvat, Akaasiset Tiedostosi "päivittyvät" heijastamaan näitä muutoksia. Voimme tehdä tämän vain parantamalla omaa karmaamme. Kun tunnistat sielusi lahjat, voimaannut tekemään parempia valintoja ja täydennät elämäsi tarkoitusta.


Pohditko koskaan miksi et luo sitä mitä todellisuudessa haluat tai miksi jotkin asiat toistuvat elämässäsi? Joskus voi tuntua, että olet jumissa elämäsi kanssa, voi olla ettet ole osannut muuttaa jotakin käyttäytymismallia tai pinttynyttä toimintatapaa. Tällöin helposti putoaa aina samaan ansaan, vaikka kuinka yrittäisi toimia uudella tavalla tai löytää selkeän suunnan. 

Auttava keino saattaa löytyä omasta Akaasisesta Arkistostasi, sillä jossakin kohtaa menneisyydessäsi voi olla tapahtuma josta et olekaan päästänyt irti, vaan se seuraa mukanasi tiedostamattasi. Joskus jopa elämästä toiseen.

Negatiiviset valinnat Sielusi historiassa voivat vaikuttaa tässä elämässä, kunnes tulet niistä tietoiseksi ja osaat toimia toisin. Kun olemme linjassa sielumme kanssa luomme vaurautta, rakkautta ja onnistumisia nopeammin ja helpommin.  
   

Akaasisten Aikakirjojen luennan avulla 

  • saat tietää kuka todella olet Sielun tasolla ja sinulla on parempi ymmärrys omasta perimmäisestä itsestäsi
  • saat tietoa elämäntehtävästäsi ja luontaisista vahvuuksistasi
  • voit tehdä enemmän positiivisia valintoja, jotka ovat linjassa Sielusi kanssa
  • saat tietää niistä valinnoista edellisissä elämissäsi, jotka edelleen vaikuttavat haittaavasti tälläkin hetkellä
  • ymmärrät asioita, jotka pidättelevät sinua
  • saat rajoittavat tekijät poistettua hidastamasta ja haittaamasta elämääsi

Sielun Luenta

Sielun Luenta selventää kuka todella olet sieluntasolla, Sielusi alkuperän tuomat ominaisuudet ja piirteet sekä henkiset lahjasi. Katsomme mikä on Sielun Lahjasi ja missä kohtaa olet henkisellä polullasi. Luenta selvittää miksi olet tehnyt tiettyjä valintoja elämässäsi ja mitkä valinnat eivät tue Sielusi itseilmaisua. Se kertoo myös ongelmia aiheuttavista menneiden elämien ja nykyisen elämän negatiivisista valinnoista ja niistä syntyneistä karmallisista kaavoista, jotka Sielusi on nyt valmis vapauttamaan. Luenta tuo esille ajatuksia, malleja ja kaavoja, jotka pidättelevät sinua. Esille nousseet esteet ja rajoitteet poistuvat Akaasisista Aikakirjoistasi, kun olet tullut niistä tietoiseksi ja sinun on huomattavasti helpompi jatkaa ilman niitä ja alkaa tehdä muutoksia. Tavoitteemme on uudelleenlinjata Sielusi lähemmäs alkuperäistä suunnitelmaa, jotta olisit sopusoinnussa itsesi kanssa ja että sinulla olisi myös parempi pääsy elämänvoimaan.

Tarvitsen muutaman perustiedon sinulta ja pääsylupasi Akaasisiin tiedostoihisi. Valmistelen luentasi ensin ennen sovittua aikaamme ja käymme yhdessä läpi esille nousseet asiat. Poistan ja puhdistan nämä negatiiviset vaikutukset, rajoitteet ja esteet Sielusi historiasta, jotta voit alkaa tehdä uusia valintoja helpommin kuin ennen.

Jos haluat luennastasi äänitteen, teemme luennan silloin Zoomin kautta eikä sinun tarvitse keskittyä muistiinpanoihin. Muutoin voimme sopia puhelinsoittoajan.

Tilaa Sielun Luenta
99€

Sielun Luenta on tuhti tietopaketti & sielunlääkettä

Tässä kattavassa 90 minuutin luennassa käymme läpi
- sielun profiilisi
- tämän hetkisen oppiläksysi
- menneen ja nykyelämän kaikki rajoitteet ja esteet,
joista sielusi on tällä hetkellä valmis päästämään irti


Tämä on perusluenta sielusi tiedoista.
Akaasiset Aikakirjat sisältävät paljon muutakin tietoa sielusi matkasta ja sielunsuunnitelmastasi.
Lisää tietoa saat, kun tilaat toisen luentakerran.


Tilaa luenta alla olevalla yhteydenottolomakkeella!

Tule siksi joka olet

Miten koit Sielun Luennan?

Asiakaskokemuksia

Olin hyvin yllättynyt miten aivan kaikki osui kohdalleen eikä tullut mitään ristiriitaisia asioita. Sain kaiken mitä odotin ja enemmän. Osasit selittää asiat erittäin hyvin niin, minulle ei jäänyt mistään sellaista oloa etten olisi ymmärtänyt mistä oli kyse. Tuli turvallinen ja nähty olo, kun sai kysyä ja keskustella esiin tulleista asioista. Tässä luennassa oli todella paljon asiaa.
- Anni


Sielun Luenta oli erittäin avartava ja sen kautta selvisi monta asiaa mitä olin ehtinyt jo aiemmin mietiskellä. Joitakin luennassa esille tulleita asioita tiesin jo omalla intuitiolla ja luenta vahvisti omia pohdintojani ja niiden ratkaisuja entisestään. Toiset luennassa esille tulleet asiat sen sijaan olivat minulle uusia, mutta ne selittivät paljon seikkoja joihin olin pohtinut vastauksia ja jotka osasin tunnistaa. Kokonaisuutena Sielun Luenta auttoi jäsentämään ja vahvistamaan omaa intuitiota ja lisäksi ymmärtämään joitakin puolia ja käytösmalleja itsessäni ja elämässäni. Voin lämpimästi suositella Johannan luentaa myös muille!
- Sanna


Sielun luenta oli rehellisesti sanottuna käänteentekevä asia mun elämässäni! Sain täysin odottamatta vastauksia ja avaimia sellaisiin haasteisiin, joiden olemassaoloa en osannut edes välttämättä tiedostaa, mutta joiden paljastuminen ja sitä kautta käsitteleminen vei mukanaan suuria painolasteja sielustani. Myös luennan mukana tehty puhdistus omaan akaasiseen tiedostooni sekä lopuksi saamani "kotiläksyn" tekeminen toivat mukanaan uskomatonta keveyttä ja tasapainon tunnetta. Kaiken tämän lisäksi sain tutustua aivan upeaan, ihanaan ihmiseen, Johannaan! Voin lämpimästi suositella!
- Pia Pauliina


Oli aivan ihana ja se sinun rauhallinen ja ihana ääni. Olin koko päivän ihan kuin pilvessä, nautin hyvästä olosta.  Kokonaisuus oli tosi hyvä, ei ole koskaan tälläistä ollut. Uskon, että nyt pääsen eteenpäin.


Kiitos luontevasta, selkeästä ja vuorovaikutuksellisesta luennasta. Oivalsin miten entisestä elämästä mukana tulleet esteet ja rajoitteet hidastavat mua olemasta oma itseni.


Ihana saada tietoa/vahvistusta itsestä ja sieluryhmästä. Auttaa ymmärtämään omia valintoja elämässä ja mukava huomata, että osa elämänvalinnoista oli tehtävä, ettei elä polariteetin vastaisesti. On tiettyjä luonteenpiirteitä mitä arvostan ja oli mukava kuulla ne toiselta, vahvistusta itselle. Myös oma erikoisosaaminen oli mukava kuulla, se ei ole ollut minulle aivan selvää.Kiitos miellyttävästä ja mielenkiintoisesta kokemuksesta. Kiitos neuvoista ja opastuksesta. Sinusta huokui hyvä energia. minulle. Oivalsin Alkulähteen, sekä edellisten elämien ja niiden vaikutuksen nykyisyyteen. Minun tarvitsee nyt työstää näitä esille tulleita asioita. Myöhemmin haluaisin jatkaa ja saada mahdollisesti uuden luennan.


Mielenkiintoinen luenta, avasi tiettyjä asioita ja osaltaan vahvisti asioita joita jo aavistelin.


Pidin tekemästäsi luennasta kokonaisuudessaan hyvin paljon. Olit aidosti läsnä ja vaikka aika meni hieman yli, niin se ei ollut mikään ongelma. Esitit asiat hienovaraisesti. Minulle jäi tästä hyvä fiilis ja nyt kun tapahtuneesta on jo aikaa, niin olen huomannut erityisesti yhden positiivisen asian, joka on muuttunut tämän jälkeen. 


Sielun Suunnitelma


  • Sielun Suunnitelma luennassa käymme läpi karmaasi, taitojasi, päämääriäsi ja tarkoitustasi, jotka sielusi on valinnut tähän elämään. Tässä luennassa keskitymme asioihin, jotka sielusi on valinnut läpikäytäväksi tämän elämän aikana


 Sielun Suunnitelma antoi vahvistusta, että olen käsitellyt menneisyydestä juuri niitä asioita mitä on siinä hetkessä pitänytkin ja samalla tajusin, että olen tässä hetkessä juuri oikeaan aikaan. Sain vahvistusta sille, että suunta on täysin oikea. Tuli myös erittäin rauhallinen ja turvallinen olo, kun ymmärsin, että jonkun tietyn ominaisuuden takia teen asioita tällä tavoin kun teen ja se on täysin ok. Luenta sai itseni tajuamaan, että tämähän olen todella Minä. Kiitos, kiitos, kiitos. ❤️


Yleensä 35-42 vuoden iässä, henkinen kolmio alkaa olemaan hallitseva. Elämän isoimmat muutokset tapahtuvat yleensä tällä aikavälillä. Tuona aikana ihminen käy eniten isoja muutoksia läpi elämässään ja alkaa kyseenalaistamaan mitä he ovat tänne tulleet tekemään. 

Tätä luentaa varten kerään tietoa sielun profiilistasi viidennessä ulottuvuudessa pidetystä Akaasisesta arkistosta. Sielun suunnitelma on kuin rakennuspiirrustukset sielustasi ja mitä se on valinnut haluta oppia ja tehdä tässä elämässä. Ne kertovat kuka olet alkuperäisen suunnitelman mukaan ja voit verrata miten rakennat elämääsi tällä hetkellä tuohon suunnitelmaan nähden. Luenta toimii oppaana auttaen sinua ymmärtämään omia elämäsi kokemuksia ja antaen selkeyttä miten avata potentiaalisi lukot. Saat tästä luennasta paljon apua suunnan kohdistamiseen. Sielun tarkoituksen energiat toimivat kannustimena elämässä. Ne ovat unelmia, johon sielu pyrkii ihmiselon aikana ja jonka saatamme saavuttaa tai olla saavuttamatta.

Tässä 60 minuutin istunnossa kerron Sinun Sielusi:

* Maallisen karmasi, taidot ja tavoitteet
* Henkisen karmasi, taidot ja tavoitteet
* Sielusi tarkoituksen ja lahjat


- Karminen aspekti ilmenee "oppitunteina", joita käyt läpi. Tämä on voimakkain ja jatkuu yleensä koko elämän ajan, mutta intensiteetti laskee sinun oppiessasi oppituntejasi. Lopulta karmisista aspekteista voi tulla suurin yhteys Alkulähteeseen, koska negatiivinen
energia kirjaimellisesti muuntuu.
- Lahjakkuus aspekti eli taidot ja kyvyt näkökulmasta energioiden on tarkoitus olla positiivisia. Nämä ovat alun perin piileviä ja niitä on kehitettävä. Lahjat toimivat avaimena karmisen näkökohtien läpikäymiseen ja tavoitteiden saavuttamisessa.
- Tavoite aspektissa energioita pidetään myös "karmisina", mutta ne eivät ole niin vahvoja kuin karmiset asiat. Tavoitteet ovat tyypillisesti haluja, jotka saavat meidät "ylös sängystä aamuisin".

Sielun Suunnitelma luenta antaa näkemystä siitä, kuinka yhtenevä jumalallinen itseilmaisusi on tällä hetkellä, jotta tiedät paremmin mitkä seuraavat askeleesi ovat.

Tarvitsen muutaman perustiedon sinulta ja pääsylupasi Akaasisiin tiedostoihisi. Valmistelen luentasi ensin ennen sovittua aikaamme ja käymme yhdessä läpi esille nousseet asiat. 

Jos haluat luennastasi äänitteen, teemme luennan silloin Zoomin kautta eikä sinun tarvitse keskittyä muistiinpanoihin. Muutoin voimme sopia puhelinsoittoajan.

Tilaa Sielun Suunnitelma
79€

Tilaa luenta alla olevalla yhteydenottolomakkeella!

Sielujen Sympatia

suhdeistunto


Akaasiset Aikakirjat ja Ihmissuhteet

Ihmissuhteet ovat tärkeässä roolissa henkilökohtaisessa kasvussamme. Suhteiden kautta opimme lisää siitä, keitä olemme ja keitä emme ole. Suhdeistunto on suunniteltu tarjoamaan oivalluksia ja näkökulmia siitä kuinka suhde voi auttaa mukautumaan sielunmukaiseen itseilmaisuun. Selvitämme erityisesti mitkä energeettiset esteet ja rajoitukset voivat vaikuttaa negatiivisesti meihin tässä kyseisessä suhteessa ja yleisesti ihmissuhteiden alueella.

Tavoitteena on rohkaista kumpaakin katsomaan toisiaan sielun näkökulmasta ja tietämään miksi he ovat valinneet kokea suhteen toistensa kanssa sekä tunnistamaan ja poistamaan suhteeseen mahdollisesti vaikuttaneet esteet ja rajoitukset.

Sielun profiili antaa molemmille hyvän näkökulman toistensa sielutason lahjoihin ja ominaisuuksiin. Se tuo ymmärrystä millaista dynamiikkaa parisuhteessa voi olla. Voit helposti havaita missä kohtaa suhteessa voi olla suuria yhteensopivuuksia sekä mahdollisia haasteita.

Istunnossa ei tarvitse kummankin osapuolen olla läsnä, jos toinen ei sitä halua tai häntä ei nämä asiat varsinaisesti kiinnosta. Toisen luvan luentaan tarvitset vain siinä tapauksessa jos ette asu samassa taloudessa.KENELLE?


sinä & kumppani
sinä & ystävä
vanhempi & lapsi
sinä & sisko/veli
liikekumppanitSIELUJEN SYMPATIA - suhdeistunto SISÄLTÄÄ:

- teidän kummankin Sielun profiilit
- yhteiset aikaisemmat elämät
- oppiläksyt, jotka tällä hetkellä tuotte toisillenne käsiteltäväksi
- teidän kahden välinen karma
- rajoitteet ja esteet tässä suhteessa sekä yleisesti ihmissuhteiden osa-alueella
- rajoitteiden ja esteiden puhdistus Akaasisista Aikakirjoistanne

zoom / videopuhelu
kesto 60-90min

Tilaa Sielujen Sympatia
99€

Tilaa suhdeistunto alla olevalla yhteydenottolomakkeella!  

Karmasta

Vieraana Sawon Noidan podcastissa

Mitä on karma ja kuinka sitä voi käyttää työkaluna omassa elämässä ja noituudessa?
Linkki jaksoon

Muutama sananen karmasta

Sielun Silmin blogissa
Linkki blogitekstiin


Karmanhallinta - luento

Liity postituslistalle, niin saat lahjaksi pääsyn Karmanhallinta - luennolle. Liittymislomake löytyy Palvelut sivun alaosasta

Opiskele karmanhallintaa

6 viikkoa syväsukellus karman saloihin ja sen avulla manifestoimiseen
Karman Hallitsijatar initiaatio

Jotta voit vahvistaa sisäistä tasapainoa,
se vaatii rajoittavien mallien, uskomusten, pelkojen sekä haavojen kohtaamista ja puhdistamista.
Muutoksen myötä sisimpäsi kirkastuu ja
voit tuntea itsesi kokonaisemmaksi.
Meidän ei pidä tulla joksikin vaan saavuttaa sopusointu oman autenttisen minämme kanssa. Siten pääsemme lähemmäksi sitä, joka me aidosti olemme sieluntasolla.

Avaudu aitoudelle, joka ei määrity ulkoisen maailman tai muiden ihmisten odotusten tai mielipiteiden mukaan.
Kun olemme aidosti linjassa itsemme kanssa vaikuttaa se suuresti myös ympäröiviin olosuhteisiin.

Jos haluat tulla luokseni ja käydä luenta läpi kasvotusten
kahvi-tai teekupin äärellä, istunnon hinta 111€ ja varaan meille aikaa 2 tuntia.Ota yhteyttä!