Sielun Luenta

Sielun Luenta perustuu Sielustasi tallennettuihin tietoihin Akaasisissa tiedostoissa. Akaasiset tiedostot ovat tilasto sielusi matkasta alusta saakka tähän kohtaan. Se on kaikki sinusta mitä olet, olet ollut ja ne mahdollisuudet, mitä sinusta on vielä tarkoitus tulla. Kun muutut, parannut ja kasvat, Akaasiset tiedostosi "päivittyvät" heijastamaan näitä muutoksia. Voimme tehdä tämän vain parantamalla omaa karmaamme. Kun tunnistat sielusi lahjat, voimaannutat itseäsi tekemään parempia valintoja ja täydennät elämäsi tarkoitusta. Olemme kaikki voimallisia oman kokemuksiemme luojia!

Sielun Luennan avulla

  • saat tietää kuka todella olet Sielun tasolla ja sinulla on parempi ymmärrys omasta todellisesta itsestäsi
  • saat tietää missä kohtaa henkistä polkuasi kuljet
  • voit tehdä enemmän positiivisia valintoja, jotka ovat linjassa Sielusi kanssa
  • saat tietää niistä valinnoista edellisissä elämissäsi, jotka edelleen vaikuttavat haittaavasti energiaasi tällä hetkellä
  • ymmärrät asioita, jotka pidättelevät sinua
  • saat rajoittavat tekijät poistettua hidastamasta ja haittaamasta elämääsi
  • voit halutessasi uudelleenlinjata myös kotisi energiat samalle tasolle kanssasi


Pohditko koskaan miksi et luo sitä mitä todellisuudessa haluat tai miksi jotkin asiat toistuvat elämässäsi? Joskus voi tuntua, että olet jumissa elämäsi kanssa, voi olla ettet ole osannut muuttaa jotakin käyttäytymismallia tai pinttynyttä toimintatapaa. Tällöin helposti putoaa aina samaan ansaan ja lyö päätänsä seinään kerta toisensa jälkeen, vaikka kuinka yrittäisi toimia uudella tavalla tai löytää selkeän polun. Tällöin auttava keino saattaa löytyä omasta Akaasisesta Tiedoistasi, sillä jossakin kohtaa menneisyydessäsi saattaa olla tapahtuma, josta et olekaan päästänyt irti, vaan se seuraa mukanasi tiedostamattasi, joskus jopa elämästä toiseen.  

Negatiiviset valinnat Sielusi historiassa voivat vaikuttaa, kunnes tulet niistä tietoiseksi ja osaat toimia toisin. Kun olemme linjassa sielumme kanssa manifestoimme vaurautta, rakkautta ja onnistumisia nopeammin ja helpommin.  

Sielun Luentasi sisältää sielun profiilin, joka selventää kuka todella olet sielun tasolla, Sielusi alkuperän tuomat ominaisuudet ja piirteet sekä henkiset lahjasi. Katsomme missä kohtaa olet henkisellä polullasi. Luenta selvittää miksi olet tehnyt tiettyjä valintoja elämässäsi ja mitkä valinnat eivät tue Sielusi itsensä ilmaisua. Se kertoo myös ongelmia aiheuttavista menneiden elämien ja nykyisen elämän negatiivisista valinnoista ja siitä syntyneistä karmallisista kaavoista, jotka Sielusi on nyt valmis vapauttamaan. Luenta tuo esille ajatuksia, malleja ja kaavoja, jotka pidättelevät sinua. Esille nousseet esteet ja rajoitteet poistetaan Akaasisista Aikakirjoista, kun olet tullut niistä tietoiseksi ja sinun on huomattavasti helpompi jatkaa ilman niitä ja alkaa tehdä muutoksia. Tavoitteemme on uudelleenlinjata Sielusi takaisin alkuperäiseen tilaansa.

Luentaa varten tarvitsen muutaman perustiedon sinulta. Valmistelen luentasi ensin ennen sovittua aikaamme ja käymme yhdessä läpi esille nousseet asiat. Lopuksi poistamme ja puhdistamme nämä negatiiviset vaikutukset, rajoitteet ja esteet Sielusi historiasta Akaasisissa Tiedostoissasi, jotta voit alkaa tehdä uusia valintoja. Muutos tapahtuu toiminnan tasolla!

Luenta voidaan tehdä halumallasi tavalla kuten puhelinsoitto, Whatsapp tai Messenger puhelu/videopuhelu, Gmailin kokouspuhelu tai Skype.
Jos haluat luennasta äänitteen, luenta tehdään Zoomin kautta eikä sinun tarvitse keskittyä muistiinpanoihin.


Kodin uudelleenlinjaus

Meitä vetää puoleensa koti, joka on värähtelytaajuudellaan samalla tasolla kanssamme. Ei ole epätavallista, kun Sielun Luenta on tehty, kodin energia värähtelyt ovat eri tasolla kuin asiakas on - sinä olet muuttunut, mutta koti ei.

Tämä tulee kyllä muuttumaan ajan kanssa, mutta joskus asiakas voi herkistyä ympäristölleen. Voimme linjata kotisi energiat samalla, että ne ovat yhtä aikaa sinun kanssasi harmonisessa tasapainossa. Halutessasi voit lisätä luentaan myös kodin energioiden luennan ja puhdistuksen, jonka avulla muutamme kotisi energiavärähtelyt samalle taajuudelle, kun olet itse rajoitteiden ja esteiden puhdistuksen jälkeen.

Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä myöhemminkin uudelleen ja teen kodin energialuennan jälkeenpäin, jolloin perin siitä lisämaksun 30€.


Tilaa Sielun Luenta!