Sielun Luenta

Olemme kaikki voimallisia omien kokemuksiemme luojia!

Sielun Luenta perustuu sielustasi tallennettuihin tietoihin Akaasisissa Tiedostoissa, jossa on sielusi matkasta alusta saakka tähän kohtaan. Se on kaikki sinusta mitä olet, olet ollut ja ne mahdollisuudet, mitä sinusta on vielä tarkoitus tulla. Kun muutut, parannut ja kasvat, Akaasiset Tiedostosi "päivittyvät" heijastamaan näitä muutoksia. Voimme tehdä tämän vain parantamalla omaa karmaamme. Kun tunnistat sielusi lahjat, voimaannutat itseäsi tekemään parempia valintoja ja täydennät elämäsi tarkoitusta. 


Sielun Luennan avulla


  • saat tietää kuka todella olet Sielun tasolla ja sinulla on parempi ymmärrys omasta todellisesta itsestäsi
  • saat tietoa elämäntehtävästäsi
  • voit tehdä enemmän positiivisia valintoja, jotka ovat linjassa Sielusi kanssa
  • saat tietää niistä valinnoista edellisissä elämissäsi, jotka edelleen vaikuttavat haittaavasti energiaasi tällä hetkellä
  • ymmärrät asioita, jotka pidättelevät sinua tällä hetkellä
  • saat rajoittavat tekijät poistettua hidastamasta ja haittaamasta elämääsi


Pohditko koskaan miksi et luo sitä mitä todellisuudessa haluat tai miksi jotkin asiat toistuvat elämässäsi? Joskus voi tuntua, että olet jumissa elämäsi kanssa, voi olla ettet ole osannut muuttaa jotakin käyttäytymismallia tai pinttynyttä toimintatapaa. Tällöin helposti putoaa aina samaan ansaan, vaikka kuinka yrittäisi toimia uudella tavalla tai löytää selkeän polun.

Auttava keino saattaa löytyä omasta Akaasisista Tiedoistasi, sillä jossakin kohtaa menneisyydessäsi saattaa olla tapahtuma, josta et olekaan päästänyt irti, vaan se seuraa mukanasi tiedostamattasi, joskus jopa elämästä toiseen.

Negatiiviset valinnat Sielusi historiassa voivat vaikuttaa, kunnes tulet niistä tietoiseksi ja osaat toimia toisin. Kun olemme linjassa sielumme kanssa manifestoimme vaurautta, rakkautta ja onnistumisia nopeammin ja helpommin.     


Sielun profiili selventää kuka todella olet sieluntasolla, Sielusi alkuperän tuomat ominaisuudet ja piirteet sekä henkiset lahjasi. Katsomme mikä on elämäntehtäväsi ja missä kohtaa olet henkisellä polullasi. Luenta selvittää miksi olet tehnyt tiettyjä valintoja elämässäsi ja mitkä valinnat eivät tue Sielusi itsensä ilmaisua. Se kertoo myös ongelmia aiheuttavista menneiden elämien ja nykyisen elämän negatiivisista valinnoista ja siitä syntyneistä karmallisista kaavoista, jotka Sielusi on nyt valmis vapauttamaan. Luenta tuo esille ajatuksia, malleja ja kaavoja, jotka pidättelevät sinua. Esille nousseet esteet ja rajoitteet poistetaan Akaasisista Aikakirjoista, kun olet tullut niistä tietoiseksi ja sinun on huomattavasti helpompi jatkaa ilman niitä ja alkaa tehdä muutoksia. Tavoitteemme on uudelleenlinjata Sielusi lähemmäs alkuperäistä tilaansa.

Tarvitsen muutaman perustiedon sinulta ja pääsyluvan Akaasisiin tiedostoihisi. Valmistelen luentasi ensin ennen sovittua aikaamme ja käymme yhdessä läpi esille nousseet asiat. Lopuksi poistamme ja puhdistamme nämä negatiiviset vaikutukset, rajoitteet ja esteet Sielusi historiasta Akaasisissa Tiedostoissasi, jotta voit alkaa tehdä uusia valintoja. Muutos tapahtuu aina toiminnan tasolla!

Jos haluat luennastasi äänitteen, teemme luennan silloin Zoomin kautta eikä sinun tarvitse keskittyä muistiinpanoihin. Muutoin sovimme puhelinsoittoajan.

Tilaa luenta!

Sielun Profiili: Sielun profiilin luennassa käymme kuka olet sieluntasolla ja miten tämän hetkinen oppiläksysi ilmenee elämässäsi. Luennassa emme käy läpi esteitä ja rajoitteita.

Sielun Luenta 30min: Käymme läpi sielun profiilisi ja vähintään kaksi menneen elämän tai nykyelämän rajoitetta.

Sielun Luenta 60min: Tässä kattavassa luennassa käymme läpi sielun profiilisi, sielusi erikoisalan, tämän hetkisen oppiläksysi sekä menneen ja nykyelämän kaikki rajoitteet ja esteet.


Sielun Luenta oli erittäin avartava ja sen kautta selvisi monta asiaa mitä olin ehtinyt jo aiemmin mietiskellä. Joitakin luennassa esille tulleita asioita tiesin jo omalla intuitiolla ja luenta vahvisti omia pohdintojani ja niiden ratkaisuja entisestään. Toiset luennassa esille tulleet asiat sen sijaan olivat minulle uusia, mutta ne selittivät paljon seikkoja joihin olin pohtinut vastauksia ja jotka osasin tunnistaa. Kokonaisuutena Sielun Luenta auttoi jäsentämään ja vahvistamaan omaa intuitiota ja lisäksi ymmärtämään joitakin puolia ja käytösmalleja itsessäni ja elämässäni.
Voin lämpimästi suositella Johannan luentaa myös muille!