Vapaaksi jumissa olosta

Uskomuksien Koodaus

vanhan purku & uuden koodaus

Alitajunta ohjaa ajatuksiamme, tunteitamme ja käytöstämme. Uskomukset joita meillä on itsestämme ja ympäröivästä maailmastamme asustelevat alitajunnassamme. Ne ovat jotain mitä pidämme totena. Alitajunnan tarkoitus onkin pitää meidät turvassa, mutta rajoittavat uskomukset estävät meitä elämästä elämää täysillä ja tekemästä haluamiamme asioita,
vaikka haluaisimmekin asioiden olevan toisin...


Jos alitajuntasi ylläpitää ristiriitaista uskomusta, se aiheuttaa sisäisen konfliktin, vaikka kuinka yrittäisit tehdä ja toimia toisin


Rajoittavat uskomukset voivat ilmentyä elämässäsi: 

Itsensä sabotoimisena, suruna, huonoina rajoina eri tilanteissa ja ihmissuhteissa, ahdistuksena, uskotteluna, viivyttelynä, pelkotiloina, fyysisinä vaivoina ja kipuina, jumissaolon tunteena...
...epämukavuutena oikeastaan missä tahansa tilanteessa!


Uskomusten koodausta voidaan käyttää:

* testaamaan jos on olemassa sisäistä vastustusta päämäärien saavuttamisessa
* testaamaan ovatko päämäärämme linjassa tämän hetkisen elämämme kanssa
* vanhojen uskomusten kumoamisessa
* muokkaamaan tulevaisuuden minää
* luomaan uusia tapoja
* päästämään irti ylivoimaiselta tuntuvista tunteista
* prosessoimaan fyysistä, mentaalista ja tunteellista epämukavuutta
* antamaan ja vastaanottamaan anteeksiantoa
* poistamaan epätoivottua käytöstä

Ne voivat esimerkiksi estää sinua:

Saavuttamasta tavoitteitasi
Luomasta uusia suhteita
Etenemästä urallasi
Luomasta oman unelmiesi yrityksen
Voimasta kokonaisvaltaisesti hyvin
Vapautumasta ja päästämästä irti asioista joista haluaisitkin eroon


Elämän osa-alueet joilla uskomusten koodausta voidaan käyttää esim.

- Vauraus
- Hyvinvointi
- Itsevarmuus
- Ihmissuhteet
- Pelot ja huolet
- Ahdistus
- Manifestointi
- Intuitio
- Henkisyys 

JOKAINEN OSA ELÄMÄSTÄSI
on uskomusjärjestelmäsi luoma....

Oletko valmis päästämään irti epämukavuudesta ja saavuttaa sitä kautta muutoksen?

Korjaamalla rajoittavia uskomuksiasi voit edetä kaikilla elämäsi osa-alueilla.
Kun lähdemme purkamaan niitä, emme keskity ainoastaan tämän hetkiseen ongelmaan. Tämän hetkinen epämukavuus on tulos rajoittavasta uskomuksesta, jonka juuret ovat paljon syvemmällä. Ne ovat kehoon loukkuun jääneitä tunteita, jotka triggeröityvät tietyissä tilanteissa pitäen meitä jumissa, tuntuen ahdistavilta tai estävät meitä välillä kokonaankin tekemästä asioita.
Juurisyy saattaa olla aivan toisenlainen kuin sen tämän päiväinen ilmentymä on ja se voi juontaa tästä elämästä tai menneistä elämistä asti.

 Kuinka nämä uskomukset pidättelevät sinua tällä hetkellä?
Mitä tekisit, jos niitä ei olisi? 

yksi uskomus kerrallaan
kohti vapautta

Uskomusten purkuprosessin kautta sukellamme syvälle alitajuisiin uskomuksiin ja luomme täysin uusia uskomusjärjestelmiä, jotka ovat linjassa todellisen potentiaalisi kanssa. Tämä prosessi ei ole vain väliaikainen korjaus; siitä tulee uusi normaalisi. Kertakoodaus saattaa vapauttaa paljon muitakin uskomuksia, jotka ovat linkittyneet ydinuskomukseen. Olemme kokonaisvaltaisia olentoja, muutos yhdellä tasolla vaikuttaa aina positiivisesti myös muihin tasoihin ja kaikkiin muihinkin elämän osa-alueisiin!

Sinun ei tarvitse tietää mikä negatiivinen uskomuksesi kaiken taustalla on,
koska emme sitä aina itse tiedostakkaan.
Lähdemme liikkeelle siitä mikä on tämän hetkinen epämukavuutesi,
josta haluat eroon.

Ylläpidän Sinulle pyhää tilaa ja suunnistetaan yhdessä,
jotta pystyt omaksumaan muutokset eli uuden normaalisi.

***

Jos et ole aivan varma onko uskomusten koodaus sinua varten,
varaa 15min ilmainen konsultaatio!


Miten koit Uskomuksen uudelleenkoodauksen?
asiakaskokemuksia

"Pysäyttävä ja voimakas kokemus! Alkuhämmennyksen jälkeen uskalsin sukeltaa syvemmälle menneeseen, sukupolvien kautta periytyneisiin vääristymiin. Jäljelle jäi vahva tunne siitä, että tämä oli itselleni merkityksellinen askel, sekä nyt pääsen etenemään Sielun Aarrekartan prosessoinnissa. Kanssasi on turvallista ja ilo työskennellä, aina. Kiitoskiitoskiitos! " 


"Olo oli ensin että mitä tässä tapahtui?!? Ja aivan tajuton väsy iski parin tunnin päästä. En muista koska oisin nukahtanut samantien kun pää osui tyynyyn. Uusia uskomuksia olen tässä sanonut mielessäni,välistä pitkin päivääkin. Tässä on tullut hommia eteen ja olen ne saanut tehtyä alusta loppuun ihan helposti. Jotenkin on tyynempi olo."


"Itseään on hyvä kuunnella; keho kertoo ja elämä näyttää, mihin milloinkin kannattaisi panostaa. Toteutuksessa vaan usein yllättäviä esteitä.Energiahoitajana ja ohjaajana vuosia työskennelleenä, tunsin avuntarvetta asiaan, johon en itse löytänyt juurisyytä. Tiesin, että pystyn, kykenen ja osin toteutankin, mutta silti tunsin, että joku energia jarruttaa ja asiat vaan eivät etene, niinkuin haluaisin. Ideoita syntyi, toteutus oli vaikeaa. Johannan sielun luennan kautta sain vahvistusta omista lahjoistani, sekä edellisen elämäni vahvasta vaikutuksesta nykyiseen. Jatkoimme uskomusten purkujen kautta selvittämistä ja sieltähän ne jarruni kohtasinkin."


"Johannan keskittyminen ja huomioiminen on kiitettävää. Tunsin turvaa, välittämistä ja sain vahvistusta omiin tuntemuksiini. Energiassa tapahtui muutos jo hoitopäivän aamuna, ennen varsinaista hoitoa. Selkeyden tunne ja parin asian aukeneminen heti alkuun, ne vain odottivat toteutumistaan. Hoidon jälkeen alkoi tapahtua vielä vahvemmin. Enää negatiiviset uskomukseni eivät olleet esteenä. Tuntui kuin jalka olisi siirtynyt jarrulta.
Kiitos Johannalle tuhannesti tuesta ja hoidoista! Suosittelen lämpimästi!"


"Minulla on ollut vajaa 10 vuotta tinnitus, johon lähdimme Johannan avulla etsimään vastauksia. Kävimme läpi vaivan alkamisajankohdan elämänvaiheita ja fyysiseen vaivaan mahdollista aiheuttajalukkoa tunnetasolta. Saimme paikannettua ajankohdan, sekä tilanteet ja tunteet. Palasimme käsittelemään mennyttä tilannetta ja saimme rauhan, rakkauden ja korkeamman ymmärryksen senhetkisen elämäni tilanteisiin, jotka liittyivät silloiseen parisuhteeseeni. Ns. sovinto menneisyyden kanssa on tuonut selvää harmoniaa minun ja entisen kumppanin välille ja "energiahelpotus" tuntui lähes välittömästi Johannan ohjaaman session jälkeen. Myös tinnitus on häirinnyt entistä vähemmän. Uskon, että paranemisen polku avautui sovinnolla menneisyyden kanssa."


Olen tuskaillut hermosäryn kanssa vuosia ja Johanna osasi todella hienotunteisesti kartoittaa kanssani kipukaaren syntyä. Hän loi ilmapiirin, jossa oli turvallista ja luontevaa käsitellä vaikeitakin asioita kivun takana. Sain myös hyvää ohjausta, kun käytimme työkaluja joita en ollut koskaan aikaisemmin käyttänyt. Oli turvallista laskeutua katsomaan mitä oireiden takana piilee ja mistä saakka niitä on kantanut mukanaan. Itse purku oli todella vapauttava kokemus ja sen pystyi tuntemaan miten olemus heräsi eloon. Hermosärky on hellittänyt tapaamisemme jälkeen ja matkanteko on nyt helpompaa muullakin kuin fyysisellä tasolla. Iso kiitos!

ISTUNNOT


KERTAKOODAUS

90-120min kestävä istunto
 89€


3 ISTUNNON KOODAUSPAKETTI

3 x 90-120min istuntoa
+ viestituki istuntojen välillä
280€
TAI
2 x 145€

Varaa 15min ilmainen konsultaatio

Tai varaa aikasi tästä