Luomisvoimaa Yrittäjille

Sielun mukaista liiketoimintaa

shamaanittaret, noidat, valotyöntekijät, intuitiiviset hoitajat, näkijät, tulkitsijat, kädentaitajat tai jonkin muun alan yrittäjät, jotka pyörittävät sielun ohjaamaansa yritystä,
juuri Sinä!

Haluatko kasvattaa yritystäsi, mutta olet ollut samassa pisteessä jo pitkään? Haluatko asettaa seuraavan taloudellisen tavoitteesi, mutta et tiedä miten sen saavuttaisit?

TAI

Onko kalenterisi täpötäynnä, teet pitkiä työpäiviä ja olet väsymyksen partaalla, mutta silti työpanoksesi ei näy pankkitililläsi?
Tuntuuko, että rahat vain kulkevat käsiesi kautta?

TAI

Oletko vasta aloittanut yrittäjänä ja pohdit miten nostaa yrityksesi seuraavalle tasolle?
Onko sinulla selkeä yritysidea, mutta ei uskallusta sen toteuttamiseen?


Yrityksesi on energeettinen kokonaisuus, jonka energiaa voi myös lukea. Yrityksesi löytyy Akaasisista Aikakirjoista ihan niin kuin sielusikin tiedot! Työskentely kanssani on yrittäjälähtöistä, joten se ei perustu yleismaailmallisiin toimintakaavoihin vaan sinuun sieluntasolla, sillä jokainen yritys on omannäköisensä, ihan niin kuin sinäkin. Yrityksesi on sinun sielusi ilmentymä ja sinä olet oman yrityksesi expertti.
Autan sinua näkemään eri kohdat yritystoiminnassasi, joihin pieniä muutoksia tekemällä saa aikaan suurta vaikutusta. Yrityksen energeettisen luennan avulla selvitämme millä tavoilla voit muuttaa toimintapojasi helposti, ilman stressiä ja valtavaa lisätyötä luodaksesi taloudellista runsautta ja korkeamman kuukausipalkan.

Miltä tuntuisi, että eniten haasteita tuovat asiat yritystoiminnassasi helpottuvat?
Miltä tuntuisi keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen mistä nautit?
Miltä tuntuisi nähdä palkan alkavan isommalla luvulla? 
Mitä tekisit jos sinulle vapautuisi enemmän aikaa?


  • Selvitän mikä on yrityksen yleinen energeettinen värähtely, tila mitä se heijastaa omana itsenäisenä kokonaisuutena
  • Kerron miten toimit sielutason pohjalta parhaiten yrittäjänä, jotta tekeminen on mielekkäämpää ja toimit mahdollisimman sielunmukaisesti
  • Saat tietoa asioista joihin tulisi tehdä muutoksia, jotta nämä ne vaikuttaisivat energiatasolla. Kun tulet tietoiseksi näistä muutostarpeista, jotka olisivat enemmän linjassa sielusi kanssa, vauraus alkaa virtaamaan selkeämmin ja saavutat tavoitteesi
  • Teen yrityksen sisällä olevien mahdollisten energeettisten esteiden ja rajoitteiden puhdistuksen
  • Teen sinuun liittyvien energeettisten esteiden ja rajoitteiden puhdistuksen
  • Runsaus aktivointi - luomme tilan, jossa teemme energiajärjestelyn, että yrityksesi saa energeettisen tuen näille muutoksille
  • Bonus: yrityksen toimitilojen energiapuhdistus

Kartoitetaan yhdessä miten pääset hyppäämään luomisvoiman seuraavalle tasolle,
olitpa sitten missä vaiheessa tahansa!

- olet ollut yrittäjänä jo useamman vuoden
- olet vasta aloittanut yritystoimintasi
- sinulla on vast
a suunnitelma oman yrityksen perustamisesta

Autan sinua navigoimaan kohti uutta päämäärääsi, viemään yritystäsi tai yritysideaasi eteenpäin ja saamaan myös sinun oman yritystoimintasi menestymään ilman stressiä. Tarkoitus ei ole tehdä lisää töitä vaan pieniä muutoksia, jotka alkavat vaikuttamaan energiatasolla ja sitä kautta näkymään käytännössä.

Ota askel kohti unelmiesi elämää yrittäjänä. Tekemällä päätöksen sitoutua ja investoida itseesi ja tarkoitukseesi, yhteisen työmme kautta voit alkaa nauttia yrittäjyyden matkasta enemmän. 
Sielumme ovat tulleet tänne luomaan kokemuksia ihmiselon kautta, jotka ilmaisevat omaa sielumme alkuperää. Meillä ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin paljon mahdollisuuksia kuin nyt!


Olen itse toiminut yrittäjänä yli 10 vuotta. Loin oman yritykseni jäätyäni työttömäksi, aloitin ilman starttirahaa ja yrittäjäkoulutuksia. Sydämen polttava halu ja tarve luoda jotain omaa oli niin vahva, että aloitin heti. Olen moninkertaistanut liikevaihdon siihen nähden mitä sain palkkaa työstä, jossa en enää viihtynyt enkä päässyt loistamaan omilla luontaisilla taidoillani. 


Olen käyttänyt tätä menetelmää oman yritykseni Arcanan lukemiseen jo useamman vuoden.
Tämä on ollut itselleni läpimurto päästä paikallaan junnaamisesta eteenpäin. Yrityksen energeettinen luennan avulla olen saanut helposti kasvatettua liikevaihtoa ilman lisätyötä tai investointeja ja olen saanut lisää aikaa itselleni, joka meillä yrittäjillä on usein kortilla. 

Tänä päivänä näen helposti muiden ihmisten potentiaalin ja heidän vahvuutensa. Haluan muidenkin saavan uskallusta ja saavuttavan vapauden tehdä sitä mistä nauttii ja mikä ei tunnu työltä.


Yrityksen energeettinen luenta 
60 min
99€ / kerta

Sinä päätät montako kertaa haluat henkilökohtaista ohjausta kohti muutosta.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella! 


1:1

muodonmuutoksellista yksityisohjausta

Autan sinua lämminhenkisesti muutoksen, kasvun ja laajentamisen siirtymävaiheen läpi ilman pelkoa, ahdistusta, stressiä ja hirveää määrää lisätyötä.


15 min ilmainen konsultaatio

Jos vielä mietit olisiko tämä sinua varten,
ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Hierontapalvelu Mervin Mankeli

Yrityksen luenta "herätti" hyvällä tavalla huomaamaan asiat, jotka tuovat energiavirtaan hidasteita. Vaikka suurimman osan on ehkä jollain tavalla tiennyt, laittoi luenta kuitenkin tekemään muutoksia asioihin, konkreettisia ja pään sisäisiä. Johanna vielä auttoi ja kohotti yritykseni energioita. Hyvin pian huomasin, että muutokset näkyvät jo konkreettisesti työssä ja asiakkaissa. Oli myös erittäin ihana saada varmistus, että olen täysin oikealla alalla. Ja koska olen saanut kokea myös Sielun Luennan, tuki tämä luenta myös henkilökohtaisia ominaisuuksia, joita tietenkin käytän yritystoiminnassa palvelualalla. Olin iloinen, että sain varmistusta siihen miten toimin ja mitä asiakkaat tulevat minulta hakemaan.

Sanna

Yritystoiminta ovat lähteneet kesän jälkeen todella vauhdikkaasti liikkeelle. Minulla on tällä hetkellä asiakkaita ja töitä todella paljon, ja seuraavat vapaat työajat löytyvätkin vasta tammikuussa. Asettamani toive kuukausitulosta on toteutumassa sekä marraskuussa että joulukuussa. Kaiken kaikkiaan minulle jäi luennasta tosi hyvä ja positiivinen olo. Se selkeytti vahvuuksiani ja luottoa niihin sekä luottoa myös omaan tekemiseen. Luennan jälkeen olen myös löytänyt jonkinlaisen rentouden tekemiseeni. Nyt huomaan, että olin tuolloin jonkinlaisessa jännittyneessä tilassa koko ajan. Mutta nyt, kun olen rentoutunut noiden ajatusten kanssa, ja tavallaan päästänyt niistä irti, ovat asiat lähteneet sujumaan paremmin ja helpommin. 

MagaLacrima Oy

Yrityksen luenta vahvisti omia ajatuksiani ja päämääriäni yrittäjänä sekä auttoi jäsentämään tärkeät ja ei niin tärkeät asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Se myös antoi vastauksia pohtimiini kysymyksiin yritystoiminnan estävistä ja edistävistä tekijöistä. Luennan jälkeen osasin kiinnittää eri tavalla huomiota omaan toimintaani yrittäjänä. Luennan jälkeen yritykseni asiakasmäärä on lisääntynyt ja uusia yhteistyökuvioita on syntynyt vähän kuin itsestään.


Hanna

Johannan yrityksen luenta avasi näkemään yritykseni asioita energeettisestä näkökulmasta. Tuntui kuin olisin siirtynyt eri aikajanalle näkemään asiat uudessa valossa. Luentaa seuraavan parin kuukauden aikana yrityksen asiat ovat alkaneet vähitellen selkeytymään ja muuttumaan parempaan suuntaan. Koen, että tiedän nyt entistä paremmin mitä haluan tehdä työkseni ja mistä olen valmis luopumaan. Muutos tapahtuu nyt enemmän sisältä käsin ja vähitellen uusia ovia avautuu. Tästä uudesta näkökulmasta käsin minun on myös helpompi viedä yrityksen asioita eteenpäin ilman valtavaa taakkaa. Kiitos! 


Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä