Yrityksille

Maagisia palveluja yrittäjille

Yrityksen Energeettinen Luenta


Yritys on energeettinen kokonaisuus, jonka energiaa voi myös lukea.
Olen toiminut yrittäjänä 10 vuotta, joten minulla on tietämystä ja kokemusta yrittäjyydestä, mutta tässä luennassa sinä olet oman yrityksesi expertti. Haluan auttaa jokaista yhden naisen yritystä saada oma yritystoiminta menestymään ja elämään unelmiensa elämää yrittäjänä. Yrityksen energeettinen luenta on yrittäjälähtöinen luenta, joten se ei perustu yleismaailmallisiin toimintakaavoihin vaan sinuun sieluntasolla.

Luenta on avuksi, kun haluat kasvattaa yritystäsi ja saavuttaa taloudellisen tavoitteesi tai olet vasta aloittanut yrittäjänä ja pohdit miten nostaa yrityksesi seuraavalle tasolle.

Luennan avulla selvitämme millä tavoilla voit muuttaa markkinointia, myyntiprosessia, tuotteita, palveluita ja liiketoimintajärjestelmää luodaksesi taloudellista runsautta.
Luennan avulla on myös mahdollista arvioida uusia projekteja ja palveluita ennen kuin julkistat ne. Tämä voi säästää aikaa, energiaa ja mahdollista epäonnistumista. Se voi myös auttaa toimimaan nopeammin ja luottavaisemmin.

Voit tilata luennan myös silloin, kun sinulla on vasta suunnitelma oman yrityksen perustamisesta. Räätälöidään sinulle sopiva hinta luennalle!

          Luenta sisältää

  • mikä on yrityksen yleinen energeettinen värähtely, tila mitä se heijastaa omana itsenäisenä kokonaisuutena
  • mitä ominaisuuksia sielusi alkuperä ja energiakeskus tuo sinulle ja miten toimit niiden pohjalta parhaiten yrittäjänä Akaasisten Aikakirjojen mukaan
  • asiat joihin tulisi tehdä muutoksia, jotta nämä ne vaikuttaisivat energiatasolla. Kun tulet tietoiseksi näistä muutostarpeista, jotka olisivat enemmän linjassa sielusi kanssa, vauraus alkaa virtaamaan selkeämmin ja saavutat tavoitteesi
  • yrityksen sisällä olevien mahdollisten energeettisten esteiden ja rajoitteiden puhdistus
  • Bonus: yrityksen toimitilojen energiapuhdistus


Luennan lopuksi luomme tilan, jossa teemme energiajärjestelyn, että yritys saa energeettisen tuen näille muutoksille.

Luentaa varten tarvitsen sinulta muutamia tietoja etukäteen. Käymme asiat yhdessä läpi puhelimitse tai Zoomin kautta, jos haluat luennasta äänitteen.

HELMIKUUN TARJOUS 90€ + 1 konsultointipuhelu kk:n päästä
Luennan hinta 100€ sis. alv. Lasku luennasta on vähennyskelpoinen.

Tilaa luenta alla olevalla lomakkeella!

Arcana Magica tuotteiden jälleenmyynti


Oletko kiinnostunut ottamaan maagisia tuotteita jälleenmyyntiin omaan liikkeeseesi tai verkkokauppaasi? Ota yhteyttä, niin saat jälleenmyyntitarjouksen. 


Magiaa yrittäjille kurssi

TULOSSA!
Miten oman yrityksen menestykseen voi vaikuttaa magian avulla? Opi jujuja miten saat buustia yrityksen toimintaan helpoilla ja toimivilla tavoilla. 
Kurssiin kuuluu myös tuotepaketti, joka toimitetaan sinulle postitse.


Yrityksille ja seuroille

  • TYKY-päivät
  • luennot

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä niin pian kuin voin.