Yrityksille

Maagisia palveluja yrittäjille

Yrityksen Energeettinen Luenta


Haluatko kasvattaa yritystäsi ja saavuttaa taloudellisen tavoitteesi tai olet vasta aloittanut yrittäjänä ja pohdit miten nostaa yrityksesi seuraavalle tasolle? 

Yritys on energeettinen kokonaisuus, jonka energiaa voi myös lukea. Luenta on yrittäjälähtöinen luenta, joten se ei perustu yleismaailmallisiin toimintakaavoihin vaan sinuun sieluntasolla.

Olen toiminut yrittäjänä 10 vuotta, joten minulla on tietämystä ja kokemusta yrittäjyydestä, mutta tässä luennassa sinä olet oman yrityksesi expertti. Haluan auttaa jokaista yhden naisen yritystä saada oma yritystoiminta menestymään ja elämään unelmiensa elämää yrittäjänä. 

Luennan avulla selvitämme millä tavoilla voit muuttaa markkinointia, myyntiprosessia, tuotteita, palveluita ja liiketoimintajärjestelmää luodaksesi taloudellista runsautta.
Luennan avulla on myös mahdollista arvioida uusia projekteja ja palveluita ennen kuin julkistat ne. Tämä voi säästää aikaa, energiaa ja mahdollista epäonnistumista. Se voi myös auttaa toimimaan nopeammin ja luottavaisemmin.

Voit tilata luennan myös silloin, kun sinulla on vasta suunnitelma oman yrityksen perustamisesta. Räätälöidään sinulle sopiva hinta.

          Luenta sisältää

  • mikä on yrityksen yleinen energeettinen värähtely, tila mitä se heijastaa omana itsenäisenä kokonaisuutena
  • mitä ominaisuuksia sielusi alkuperä ja energiakeskus tuo sinulle ja miten toimit niiden pohjalta parhaiten yrittäjänä 
  • asiat joihin tulisi tehdä muutoksia, jotta nämä ne vaikuttaisivat energiatasolla. Kun tulet tietoiseksi näistä muutostarpeista, jotka olisivat enemmän linjassa sielusi kanssa, vauraus alkaa virtaamaan selkeämmin ja saavutat tavoitteesi
  • yrityksen sisällä olevien mahdollisten energeettisten esteiden ja rajoitteiden puhdistus
  • Bonus: yrityksen toimitilojen energiapuhdistus


Luennan lopuksi luomme tilan, jossa teemme energiajärjestelyn, että yritys saa energeettisen tuen näille muutoksille.

Luentaa varten tarvitsen sinulta muutamia tietoja etukäteen. Käymme asiat yhdessä läpi puhelimitse tai Zoomin kautta, jos haluat luennasta äänitteen.

Luennan hinta 100€ sis. alv. Lasku luennasta on vähennyskelpoinen.

Tilaa luenta alla olevalla lomakkeella!

Arcana Magica tuotteiden jälleenmyynti


Oletko kiinnostunut ottamaan maagisia tuotteita jälleenmyyntiin omaan liikkeeseesi tai verkkokauppaasi? Ota yhteyttä, niin saat jälleenmyyntitarjouksen. 


Magiaa yrittäjille kurssi

Miten oman yrityksen menestykseen voi vaikuttaa magian avulla? Opi jujuja miten saat buustia yrityksen toimintaan ja vedät puoleesi uusia asiakkaita helpoilla ja toimivilla tavoilla. 
Kurssiin kuuluu myös 30€:n arvoinen tuotepaketti, joka toimitetaan sinulle postitse.
Kurssi pidettiin 14.4 Zoomista ja voit ostaa siitä reilun tunnin mittaiseen nauhoitteen.

Osta kurssin nauhoite + tuotepaketti

Osta vain nauhoite


Yrityksille ja seuroille

  • TYKY-päivät
  • luennot

Hierontapalvelu Mervin Mankeli

Yritysluenta "herätti" hyvällä tavalla huomaamaan asiat, jotka tuovat energiavirtaan hidasteita. Vaikka suurimman osan on ehkä jollain tavalla tiennyt, laittoi luenta kuitenkin tekemään muutoksia asioihin, konkreettisia ja pään sisäisiä. Johanna vielä auttoi ja kohotti yritykseni energioita. Hyvin pian huomasin, että muutokset näkyvät jo konkreettisesti työssä ja asiakkaissa. Oli myös erittäin ihana saada varmistus, että olen täysin oikealla alalla. Ja koska olen saanut kokea myös Sielun Luennan, tuki tämä luenta myös henkilökohtaisia ominaisuuksia, joita tietenkin käytän yritystoiminnassa palvelualalla. Olin iloinen, että sain varmistusta siihen miten toimin ja mitä asiakkaat tulevat minulta hakemaan.

MagaLacrima Oy

Yritysluenta vahvisti omia ajatuksiani ja päämääriäni yrittäjänä sekä auttoi jäsentämään tärkeät ja ei niin tärkeät asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Se myös antoi vastauksia pohtimiini kysymyksiin yritystoiminnan estävistä ja edistävistä tekijöistä. Luennan jälkeen osasin kiinnittää eri tavalla huomiota omaan toimintaani yrittäjänä. Luennan jälkeen yritykseni asiakasmäärä on lisääntynyt ja uusia yhteistyökuvioita on syntynyt vähän kuin itsestään.

Johannan yritysluenta avasi näkemään yritykseni asioita energeettisestä näkökulmasta. Tuntui kuin olisin siirtynyt eri aikajanalle näkemään asiat uudessa valossa. Luentaa seuraavan parin kuukauden aikana yrityksen asiat ovat alkaneet vähitellen selkeytymään ja muuttumaan parempaan suuntaan. Koen, että tiedän nyt entistä paremmin mitä haluan tehdä työkseni ja mistä olen valmis luopumaan. Muutos tapahtuu nyt enemmän sisältä käsin ja vähitellen uusia ovia avautuu. Tästä uudesta näkökulmasta käsin minun on myös helpompi viedä yrityksen asioita eteenpäin ilman valtavaa taakkaa. Kiitos! 
- Hanna


Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä niin pian kuin voin.