Luomisvoimaa NaisYrittäjille

Oman elämänsä Alchemilla

Haluatko kasvattaa yritystäsi,
mutta olet ollut samassa pisteessä jo pitkään? 
Haluatko asettaa seuraavan taloudellisen tavoitteesi, mutta et tiedä miten sen saavuttaisit?

TAI 

Onko kalenterisi täpötäynnä, teet pitkiä työpäiviä ja olet väsymyksen partaalla, mutta silti työpanoksesi ei näy pankkitililläsi?
Tuntuuko, että rahat vain kulkevat käsiesi kautta?

TAI

Oletko vasta aloittanut yrittäjänä ja pohdit miten nostaa yrityksesi seuraavalle tasolle?
Onko sinulla yritysidea, mutta ei uskallusta sen toteuttamiseen?Yrityksesi on energeettinen kokonaisuus, jonka energiaa voi myös lukea. Työskentely kanssani on yrittäjälähtöistä, joten se ei perustu yleismaailmallisiin toimintakaavoihin vaan sinuun sieluntasolla, sillä jokainen yritys on omannäköisensä, ihan niin kuin sinäkin.
Sinä olet oman yrityksesi expertti. Autan sinua näkemään eri kohdat yritystoiminnassasi, joihin pieniä muutoksia tekemällä saa aikaan suurta vaikutusta. Yrityksen energeettisen luennan avulla selvitämme millä tavoilla voit muuttaa toimintapojasi helposti, ilman stressiä ja valtavaa lisätyötä luodaksesi taloudellista runsautta ja korkeamman kuukausipalkan.

Miltä tuntuisi, että eniten haasteita tuovat asiat yritystoiminnassasi helpottuvat?
Miltä tuntuisi keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen mistä nautit?
Miltä tuntuisi nähdä palkan alkavan isommalla luvulla?   • Selvitän mikä on yrityksen yleinen energeettinen värähtely, tila mitä se heijastaa omana itsenäisenä kokonaisuutena
  • Kerron miten toimit sielutason pohjalta parhaiten yrittäjänä, jotta tekeminen on mielekkäämpää
  • Saat tietoa asioista joihin tulisi tehdä muutoksia, jotta nämä ne vaikuttaisivat energiatasolla. Kun tulet tietoiseksi näistä muutostarpeista, jotka olisivat enemmän linjassa sielusi kanssa, vauraus alkaa virtaamaan selkeämmin ja saavutat tavoitteesi
  • Teen yrityksen sisällä olevien mahdollisten energeettisten esteiden ja rajoitteiden puhdistuksen
  • Luomme tilan, jossa teemme energiajärjestelyn, että yrityksesi saa energeettisen tuen näille muutoksille
  • Bonus: yrityksen toimitilojen energiapuhdistus

Kartoitetaan yhdessä miten pääset hyppäämään luomisvoiman seuraavalle tasolle,
olitpa sitten missä vaiheessa tahansa!

- olet ollut yrittäjänä jo useamman vuoden
- olet vasta aloittanut yritystoimintasi
- sinulla on vasta suunnitelma oman yrityksen perustamisesta

Autan sinua navigoimaan kohti uutta päämäärääsi, viemään yritystäsi tai yritysideaasi eteenpäin ja saamaan myös sinun oman yritystoimintasi menestymäään ilman stressiä.

Ota askel kohti unelmiesi elämää yrittäjänä. Tekemällä päätöksen sitoutua ja investoida itseesi ja tarkoitukseesi, yhteisen työmme kautta voit alkaa nauttia yrittäjyyden matkasta enemmän. Sielumme ovat tulleet tänne luomaan jotain tämän elämämme aikana ja meillä ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin paljon mahdollisuuksia!

Olen itse toiminut yrittäjänä 10 vuotta. Loin oman yritykseni jäätyäni työttömäksi, ilman starttirahaa ja yrittäjäkoulutuksia. 
Polttava halu ja tarve luoda jotain omaa oli niin vahva, että aloitin heti. Olen moninkertaistanut tulot siihen nähden mitä sain palkkatyöstä, jossa en enää viihtynyt. 

Tänä päivänä näen helposti muiden ihmisten potentiaalin ja heidän vahvuutensa. Haluan muidenkin saavan uskallusta ja saavuttavan vapauden tehdä sitä mistä nauttii ja mikä ei tunnu työltä.


Varaa ilmainen aika ilmaiseen alkukartoitukseen
alla olevalla lomakkeella! 


1:1

muodonmuutoksellista yksilöohjausta

Autan sinua lämminhenkisesti muutoksen, kasvun ja laajentamisen siirtymävaiheen läpi ilman pelkoa, ahdistusta, stressiä ja hirveää määrää lisätyötä

Hierontapalvelu Mervin Mankeli

Yrityksen luenta "herätti" hyvällä tavalla huomaamaan asiat, jotka tuovat energiavirtaan hidasteita. Vaikka suurimman osan on ehkä jollain tavalla tiennyt, laittoi luenta kuitenkin tekemään muutoksia asioihin, konkreettisia ja pään sisäisiä. Johanna vielä auttoi ja kohotti yritykseni energioita. Hyvin pian huomasin, että muutokset näkyvät jo konkreettisesti työssä ja asiakkaissa. Oli myös erittäin ihana saada varmistus, että olen täysin oikealla alalla. Ja koska olen saanut kokea myös Sielun Luennan, tuki tämä luenta myös henkilökohtaisia ominaisuuksia, joita tietenkin käytän yritystoiminnassa palvelualalla. Olin iloinen, että sain varmistusta siihen miten toimin ja mitä asiakkaat tulevat minulta hakemaan.


Sanna

Yritystoiminta ovat lähteneet kesän jälkeen todella vauhdikkaasti liikkeelle. Minulla on tällä hetkellä asiakkaita ja töitä todella paljon, ja seuraavat vapaat työajat löytyvätkin vasta tammikuussa. Asettamani toive kuukausitulosta on toteutumassa sekä marraskuussa että joulukuussa. Kaiken kaikkiaan minulle jäi luennasta tosi hyvä ja positiivinen olo. Se selkeytti vahvuuksiani ja luottoa niihin sekä luottoa myös omaan tekemiseen. Luennan jälkeen olen myös löytänyt jonkinlaisen rentouden tekemiseeni. Nyt huomaan, että olin tuolloin jonkinlaisessa jännittyneessä tilassa koko ajan. Mutta nyt, kun olen rentoutunut noiden ajatusten kanssa, ja tavallaan päästänyt niistä irti, ovat asiat lähteneet sujumaan paremmin ja helpommin. 

MagaLacrima Oy

Yrityksen luenta vahvisti omia ajatuksiani ja päämääriäni yrittäjänä sekä auttoi jäsentämään tärkeät ja ei niin tärkeät asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Se myös antoi vastauksia pohtimiini kysymyksiin yritystoiminnan estävistä ja edistävistä tekijöistä. Luennan jälkeen osasin kiinnittää eri tavalla huomiota omaan toimintaani yrittäjänä. Luennan jälkeen yritykseni asiakasmäärä on lisääntynyt ja uusia yhteistyökuvioita on syntynyt vähän kuin itsestään.


Hanna

Johannan yrityksen lluenta avasi näkemään yritykseni asioita energeettisestä näkökulmasta. Tuntui kuin olisin siirtynyt eri aikajanalle näkemään asiat uudessa valossa. Luentaa seuraavan parin kuukauden aikana yrityksen asiat ovat alkaneet vähitellen selkeytymään ja muuttumaan parempaan suuntaan. Koen, että tiedän nyt entistä paremmin mitä haluan tehdä työkseni ja mistä olen valmis luopumaan. Muutos tapahtuu nyt enemmän sisältä käsin ja vähitellen uusia ovia avautuu. Tästä uudesta näkökulmasta käsin minun on myös helpompi viedä yrityksen asioita eteenpäin ilman valtavaa taakkaa. Kiitos! 

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä