VarjoPiiri Online

Tämä on 4 kuunkiertoa kestävä transformaatio. Kokoonnumme VarjoPiirille perustetulle Telegram (ilmainen sovellus) kanavalle työskentelemään varjojemme voimien kanssa eri jumalattarien avustuksella. Työskentelemme erilaisten harjoitusten, rituaalien, tehtävien ja keskustelujen parissa, jotta voimme vapauttaa niitä puolia itsessämme jotka sielumme on valmis vapauttamaan.

Kanavalla julkaistaan opiskelumateriaali kyseisen kuunkierron teemaan liittyen.
Saat jokaisen kuunkierron ajaksi tehtäviä ja työkaluja, joiden avulla voit itsenäisesti työskennellä varjosi kanssa.  Sinulla on ryhmän ja minun tukeni koko matkan ajan VarjoPiirin yksityisellä Telegram kanavalla. Kahden viikon välein pidän yhteisen kysymyksiä & vastauksia tukipuhelun, jossa vastaan esille nousseisiin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiinne. Tukipuhelu nauhoitetaan ja jaetaan Telegram kanavalla. Jos et pääse osallistumaan tukipuheluun, voit aina lähettää kysymyksesi etukäteen ja vastaan siihen puhelun aikana.

Haluan luoda Etäpiiristä sellaisen, että voit käydä materiaaleja ja harjoituksia läpi silloin, kun sinun päivääsi sopii eikä sinun tarvitse olla liian sidottu päivämääriin ja kellonaikoihin. Työskentelen itsekkin parhaiten flowssa! Ryhmäohjelma sopii loistavasti myös niille, jotka toimivat parhaiten selvän toimintasuunnitelman mukaan askel askeleelta. Etäpiiri toimii kuin aarrekarttana sinulle!

Ensimmäinen kuunkierto

Työskentelemme tässä kuussa kreikkalaisen jumalatar Circen kanssa. Tutustumme varjotyöskentelyyn.

Tämän kuunkierron aiheita:
Mikä on varjo ja miten se syntyy?
Tarot kortit ja Varjotyö
Intentio Rituaali


Toinen kuunkierto

Työskentelemme tässä kuussa yoruba jumalattaren Oyan kanssa. Käymme läpi miten varjot ilmenevät elämässämme.

Tämän kuunkierron aiheita:
Varjon käsittely
Triggerit, puolustusmekanismit, projektiot ja kaavat
Arkkityypit
Oman varjon ruokkiminen
Parantava Hengitys


Kolmas kuunkierto

Työskentelemme tässä kuunkierrossa Pyhimys Dymphnan kanssa. Lempeys ja armollisuus itseä ja muita kohtaan on tärkeää varjotyöskentelyn aikana.

Tämän kuunkierron aiheita:
Itsensä Rakastaminen
Myötätunto ja anteeksianto
Tunteita ja sydänkeskusta hoitavat kasvit


Neljäs kuunkierto

Työskentelemme tämän kuunkierron ajan hindu jumalatar Kalin kanssa. Olemme tulleet varjojen polulla siihen kohtaan, että on aika tulla varjoista valoon.

Tämän kuunkierron aiheita:
Varjon hyväksyminen ja integrointi
Irtipäästäminen
Energian puhdistus
Varjo Initiaatio 

VarjoPiiri etätyöskentelyn vaihtoehdot

VARJOPIIRI ON SULKEUTUNUT - ilmoittautuminen on päättynyt!
Voit liittyä odotuslistalle alapuolelta ja saat tiedon, kun VarjoPiiri avautuu taas.


Ryhmäohjelma

Tämä ohjelma sisältää 4 kuunkiertoa kestävän ryhmäohjelman

TAI

Ryhmäohjelma  & Varjo Mentorointi

Tämä ohjelma sisältää 4 kuunkiertoa kestävän ryhmäohjelman lisäksi:

* Henkilökohtainen sielun tietojen luenta

Saat oman Sielun Luennan, jonka avulla saat selville niin menneissä kuin nykyisessä elämässä syntyneistä rajoitteista, jotka edelleen heijastuvat nykyhetkeesi. Sielun Luennan avulla sinun on helppo lähteä purkamaan varjokokemuksiasi ja se myös avaa portin astua ulos kehästä, jota olet kiertänyt useiden elämien ajan. Sielun Luennan saat helmikuussa.
Jos sinulle on jo aikaisemmin tehty Sielun Luenta, Akaasisista Tiedostoista voi lukea paljon muutakin. Sukelletaan siinä tapauksessa seuraavalla tasolle!
* Shadow Work öljy
Arcana Magican valmistaman tälle matkalle pyhitetyn Shadow Work magiaöljyn työskentelysi tueksi ja transformaation ajaksi. Öljy lähetetään sinulle postitse. 
* Henkilökohtainen Varjo Mentorointi sis. 2 x 60-90min puhelu
Saat henkilökohtaista tukea ja mentorointia 2 kertaa valitsemanasi aikana.

Muistutan,

että VarjoPiiriin osallistuaksesi sinun tulee olla tietoinen siitä, oletko valmis käsittelemään syvällä sisällä piileviä vahvoja tunteita ja muistoja. Henkisenä valmentajana tarjoan sinulle työkaluja ja tukea. Tämä piiri ei sovi sinulle, jos kamppailet jonkin vaikean mielenterveysongelman kanssa tai kannat vakavia traumoja ja siinä tapauksessa kannustan sinua olemaan yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen.