VarjoPiiri Online

Tämä on 4 kuunkiertoa kestävä transformaatio. Kokoonnumme VarjoPiirille perustetulle Telegram (ilmainen sovellus) kanavalle työskentelemään varjojemme voimien kanssa eri jumalattarien avustuksella. Työskentelemme erilaisten harjoitusten, rituaalien, tehtävien ja keskustelujen parissa, jotta voimme vapauttaa niitä puolia itsessämme jotka sielumme on valmis vapauttamaan.

Kanavalla julkaistaan opiskelumateriaali kyseisen kuunkierron teemaan liittyen.
Saat jokaisen kuunkierron ajaksi tehtäviä ja työkaluja, joiden avulla voit itsenäisesti työskennellä varjosi kanssa.  Sinulla on ryhmän ja minun tukeni koko matkan ajan VarjoPiirin yksityisellä Telegram kanavalla.

Kahden viikon välein pidän yhteisen kysymyksiä & vastauksia tukipuhelun, jossa vastaan esille nousseisiin ja mieltä askarruttaviin kysymyksiinne. Tukipuhelu nauhoitetaan ja jaetaan Telegram kanavalla jälkeenpäin kuunneltavaksi. Jos et pääse osallistumaan tukipuheluun, voit aina lähettää kysymyksesi etukäteen ja vastaan siihen puhelun aikana.

Haluan luoda Etäpiiristä sellaisen, että voit käydä materiaaleja ja harjoituksia läpi silloin, kun sinun päivääsi sopii eikä sinun tarvitse olla liian sidottu päivämääriin ja kellonaikoihin, mutta opastusta on saatavilla aina, kun sitä koet tarvitsevasi. Työskentelen itsekkin parhaiten flowssa! Ryhmäohjelma sopii loistavasti myös niille, jotka toimivat parhaiten selvän toimintasuunnitelman mukaan askel askeleelta. Etäpiiri toimii kuin aarrekarttana sinulle!

VARJOPIIRI ON AUKI!

Aloitamme 8.3.2024

Ensimmäinen kuunkierto

Työskentelemme tämän kuunkierron ajan kreikkalaisen jumalatar Circen kanssa.
Tutustumme varjotyöskentelyyn. Pimeänkuun Seremonia

Tämän kuunkierron aiheita:
Intentio Rituaali
Mikä on varjo ja miten se syntyy?
Varjon esiin tuominen
Tarot kortit ja Varjotyö
Koti osana varjotyötä


Toinen kuunkierto

Työskentelemme tämän kuunkierron ajan jonkun tumman jumalattaren kanssa (tämä vielä auki kuka haluaa astua esiin). Käymme läpi miten varjot ilmenevät elämässämme. Pimeänkuun Seremonia

Tämän kuunkierron aiheita:
Varjon käsittely
Triggerit, puolustusmekanismit, projektiot ja kaavat
Arkkityypit
Oman varjon ruokkiminen
Karmalliset kaavat


Kolmas kuunkierto

Työskentelemme tämän kuunkierron ajan jonkun tumman jumalattaren kanssa (tämä vielä auki kuka haluaa astua esiin). Lempeys ja armollisuus itseä ja muita kohtaan on tärkeää varjotyöskentelyn aikana. Pimeänkuun Seremonia

Tämän kuunkierron aiheita:
Rajoittavat uskomukset
Itsensä Rakastaminen
Myötätunto ja anteeksianto
Tunteita ja sydänkeskusta hoitavat kasvit


Neljäs kuunkierto

Työskentelemme tämän kuunkierron ajan hindu jumalatar Kalin kanssa. Olemme tulleet varjojen polulla siihen kohtaan, että on aika tulla varjoista valoon. Pimeänkuun Seremonia

Tämän kuunkierron aiheita:
Varjon hyväksyminen ja integrointi
Irtipäästäminen
Energian puhdistus
Varjo Initiaatio 

VarjoPiiri etätyöskentelyn vaihtoehdot

Aloitamme 8.3.


Ryhmäohjelma

Tämä ohjelma sisältää 4 kuunkiertoa kestävän ryhmäohjelman

* Shadow Work öljy
Arcana Magican valmistaman tälle matkalle pyhitetyn Shadow Work magiaöljyn työskentelysi tueksi ja transformaation ajaksi. Öljy lähetetään sinulle postitse.

4 x 98€

TAI

Ryhmäohjelma  & Varjo Mentorointi

Tämä ohjelma sisältää 4 kuunkiertoa kestävän ryhmäohjelman lisäksi:

* Henkilökohtainen sielun tietojen luenta sis. 90min puhelu

Saat oman Sielun Luennan, jonka avulla saat selville niin menneissä kuin nykyisessä elämässä syntyneistä rajoitteista, jotka edelleen heijastuvat nykyhetkeesi. Sielun Luennan avulla sinun on helppo lähteä purkamaan varjokokemuksiasi ja se myös avaa portin astua ulos kehästä, jota olet kiertänyt useiden elämien ajan. Sielun Luennan saat ensimmäisen kuukierron aikana.
Jos sinulle on jo aikaisemmin tehty Sielun Luenta, Akaasisista Tiedostoista voi lukea paljon muutakin. Sukelletaan siinä tapauksessa seuraavalla tasolle!
* Shadow Work öljy
Arcana Magican valmistaman tälle matkalle pyhitetyn Shadow Work magiaöljyn työskentelysi tueksi ja transformaation ajaksi. Öljy lähetetään sinulle postitse. 
* Henkilökohtainen Varjo Mentorointi sis. 2 x 60min puhelu
Saat henkilökohtaista tukea ja mentorointia VarjoPiirin aikana.

4 x 137€

Muistutan,

että VarjoPiiriin osallistuaksesi sinun tulee olla tietoinen siitä, oletko valmis käsittelemään syvällä sisällä piileviä vahvoja tunteita ja muistoja. Henkisenä valmentajana tarjoan sinulle työkaluja ja tukea. Tämä piiri ei sovi sinulle, jos kamppailet jonkin vaikean mielenterveysongelman kanssa tai kannat vakavia traumoja ja siinä tapauksessa kannustan sinua olemaan yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen.