Loitsu & Rituaalityöskentely

Tarvitsetko apua johonkin elämäntilanteeseesi? Haluatko vetää jotain puoleesi, karkottaa jotain, muuttaa ympäröiviä olosuhteita toivottuun suuntaan, vahvistaa jotain tai pysäyttää jonkin asian etenemisen?

Rituaalityöskentely pyrkii auttamaan tilannettasi magian avulla. Maagisella työskentelyllä pyritään muuttamaan ympäröiviä energioita suotuisimmiksi.

Pyydän, että asiat tapahtuvat Korkeimmaksi parhaaksesi. Rukous kuullaan aina, mutta luottamus ja oma panostus asian ratkeamiseen on kaiken avain. Se miten nopeasti asiat lähtevät muuttumaan on ennalta-arvaamatonta. Myös se miten paljon tilanteeseen liittyviä energioita täytyy lähteä muuttumaan ensin, että saavutetaan toivottu lopputulos vaikuttaa asiaan. Joskus jokin asia toteutuu jo seuraavana päivänä, joskus se vie useamman kuukauden.


Suoritan työskentelyn aiheeseen sopivana viikonpäivänä. Pyhitän ja lataan toivettasi vastaavan värisen kynttilän loitsuöljyillä ja yrteillä juuri Sinun toivettasi varten ja pyydän apua, ohjausta sekä parhainta mahdollista ratkaisua tilanteellesi. Poltan suitsuketta, jätän lahjoja alttarille ja kutsun jumaluuksia avuksesi. Annan kynttilän palaa alttarillani, kunnes se sammuu.

 Luen enteitä kynttilän liekistä, vahavalumista ja jäljelle jääneestä kynttilästä/kynttilöistä.
Ne kertovat paljon ympäröivistä energioista ja miten asiat lähtevät etenemään.
Nostan sinulle ja tilanteellesi myös tarot kortit ja saat tulkinnan videona tai sovimme yhteisen soittoajan. Tarkistan myös onko sinulla jokin negatiivinen karminen kaava estämässä saamasta haluamaasi. Saat kuvia työskentelystä antamaasi sähköpostiisi.

Maaginen työ vie joskus aikaa enemmän kuin yhden päivän, joten pyydän odottamaan työn loppuunsaattamista. Lähetän kuvan/kuvat ja raportin heti kun se on mahdollista! 


Ota yhteyttä niin voimme keskustella tarkemmin mihin tilanteeseen tarvitset apua.
Tilaamasi palvelu ajastetaan seuraavalle mahdolliselle työskentelylle sopivalle viikonpäivälle mahdollisesti myös kuunvaihe huomioonottaen.

Rituaalityöskentelyyn sisältyy

Konsultointi
Tarot- ja oraakkelikorttitulkinta tilanteesta
Karmisen kaavan puhdistus
Rituaali
Pyromantia & Seromantia
(kynttilänliekki- ja vahaennustus)
Kuvia ja videoita

99€

Siteiden Katkaisu Rituaali

Tämä on yksi monista maagisista tavoista, jolla voidaan vaikuttaa omaan hyvinvointiimme.

Negatiivisten energeettisten siteiden katkaisu on henkinen ja emotionaalinen paranemisrituaali, joka suoritetaan irrottamaan sinut kuluttavista tai epäterveellisistä energeettisistä yhteyksistä, vapauttaen sinut raskaista tai myrkyllisistä ihmisistä, suhteesta, tavasta tai käytöksestä, jotka eivät enää palvele korkeinta parastasi.

Siteen katkaisu on tehokas ja symbolinen tapa katkaista mikä tahansa side, joka sinulla on jonkun kanssa tai mikä vetää sinua alas ja estää sinua elämästä onnellista, täyttä elämää.

Tätä rituaalia on käytetty vuosisatojen ajan poistamaan ihmisiä elämästä ja sitä käytetään puhdistamaan heidät sinusta. Kun sidos katkaistaan, kahden ihmisen välinen energia muuttuu.

Ajan myötä sidoksesta katkaistu henkilö alkaa sitouttaa vähemmän energiaa toista kohtaan, kunnes he eivät enää ole kiinnostuneita ollenkaan sidoksen toisessa päässä olleesta.

Kun koet, että sinun on aika päästää irti tämä rituaali auttaa sinua siirtymään eteenpäin, palauttamaan itseluottamuksesi ja oman voimasi sekä karkottamaan sydänsurut.
Tarkistan myös mahdolliset sielujen väliset negatiiviset sopimukset,
joista sielusi on valmis vapautumaan.

ASIAKASPALAUTTEITA

- Hyvin on mennyt tähän mennessä, asiat ovat pikkuhiljaa alkaneet rullaamaan eteenpäin. Päivä kerrallaan mennään, mutta koko ajan eteenpäin. Monet asiat ovat alkaneet selviytyä ja olen oppinut lyhyessä ajassa monta asiaa itsestäni, erityisesti hyväksymään itseni sellaisena kuin olen =) Haluaisin kiittää sinua työstä, jota olet tehnyt puolestani. Itse en olisi osannut.

- Olin vaikeassa tilanteessa työssäni. Esimieheni kantoi katkeruutta minua kohtaan ja vaikeutti hyvin paljon viihtymistäni työpaikalla. Esimieheni oli hiljattain jopa poistanut minulta työtehtävän, josta olin saanut paljon henkilökohtaista iloa ja vähän palkan korotustakin. Olin tilanteessa jossa tunsin ainoaksi vaihtoehdoksi etsiä uuden työn voidakseni kehittyä ja jatkaa urallani. Vähän häpeillen kysyin Johannalta voisiko hän auttaa. Jo Johannan viesti jossa hän kertoi mitä voi tehdä helpottaakseen tilannettani - jo se auttoi ja lohdutti. Johanna teki puolestani maagisen työskentelyn ja jo viikon kuluttua tilanne oli työpaikalla oudon hiljainen. Kuukauden kuluttua sain menettämäni työtehtävän takaisin, tosin hieman rajoitetumpanana, mutta sekin sopi minulle oikeastaan loppujen lopuksi paremmin. Suosittelen Johannan palveluita lämpimästi. Hän on luotettava ja pyyteetön auttaja, Valonoita!

- Kyllä mentiin ryminällä sen jälkeen kun pistit vauhtia miun tilanteeseen. Kuten silloin kerroin että oon ollu ihan loppuun palamisen partaalla ja ihan jumissa kaikessa.. varsinkin työssä niin ei menny montaakaan hetkeä kun alkoi tapahtua siun tekemän työskentelyn jälkeen. Lääkäri laittoi miut pitkälle sairauslomalle huilimaan ja ensi maanantaina ja tiistaina menen viimosiin työvuoroihin, koska sain eilen ilmotuksen koululta että pääsen sinne luonto ja ympäristöalan perustutkintoon. 30 hakijasta valittiin 20! Olen kyllä niin kiitollinen siun avusta. Nyt on ensimmäistä kertaa sellanen olo että olen oikeella tiellä.

Ota yhteyttä

*Vaikka monet meistä ottavat henkisen työn vakavasti, tämä palvelu luokitellaan viihdepalveluksi.
Maagisen työskentelyn lopputuloksesta ei voida takuita antaa.